Spoločnosť GE Capital Leasing zaznamenala v prvom štvrťroku 17%-ný nárast predaja v porovnaní s rokom 2003

Spoločnosť GE Capital Leasing informovala o náraste hodnoty leasingových zmlúv v obstarávacích cenách, uzatvorených v prvom štrvrťroku 2004, na viac ako 155 miliónov korún. Tento výsledok predstavuje nárast o 17 percent v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku

„Pozitívne výsledky, ktoré sme v prvom štvrťroku 2004 dosiahli, nás veľmi tešia, pretože potvrdzujú naše popredné postavenie na leasingovom trhu v SR. V tomto trende sa vynasnažíme pokračovať aj počas celého nasledujúceho roka.“ hovorí obchodný riaditeľ GE Capital Leasing Peter Palkovič. GE Capital Leasing dosiahla takéto výsledky aj vďaka intenzívnej každodennej spolupráci s viac ako 360 dealermi nových a ojazdených automobilov po celom Slovensku.

V prvom štvrťroku roku 2004 uzatvorila spoločnosť GE Capital Leasing v Slovenskej republike 691 nových leasingových zmlúv. Priemerná financovaná čiastka sa pohybovala okolo 150 tisíc korún a najčastejšie financovaným automobilom aj naďalej zostáva model Škoda Felícia LX. „Veľkou mierou k týmto výsledkom prispeli naše akciové produkty, ktoré naši zákazníci s obľubou využívajú “ doplnil Peter Palkovič.

Úspech priniesla predovšetkým jesenná akčná ponuka s výhodnou akontáciou a poistením. „Veľký záujem sme zaznamenali v marketingovej akcii, v rámci ktorej bolo možné uzatvoriť leasingovú zmluvu na ojazdený automobil s mesačnou splátkou už od 2500 korún a výhodnou poistnou sadzbou, navyše klienti mohli získať 2000 korunový bonus na benzín,“ uviedol marketingový manažér GE Capital Leasing Radoslav Horečný.

Súvisiace články

Aktuálne správy