OOCR Rezort Piešťany vyhlásil grantové kolo na projekty

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Rezort Piešťany bude aj v roku 2021 prideľovať finančné príspevky na projekty súvisiace s rozvojom turizmu v piešťanskom regióne. Žiadosti je podľa výkonnej riaditeľka organizácie Tatiany Nevolnej potrebné podať do 31. decembra 2020 v písomnej forme alebo určenými elektronickými prostriedkami.
„K prijímaniu žiadostí s návrhmi projektov sme pristúpili od minulého roka v snahe vniesť transparentnosť. Základnou podmienkou je zaslanie informácií o projekte a požiadavky na výšku podpory s vyčíslením a uvedením možností protiplnenia,“ uviedla Nevolná. Prijaté žiadosti bude posudzovať výberová komisia zostavená z členov OOCR. Výsledky budú zverejnené najneskôr 15. februára 2021 na webe oblastnej organizácie.
Podľa Tatiany Nevolnej v tejto chvíli ešte nie je možné konkretizovať sumu, ktorú organizácia pridelí prihláseným projektom. „V budúcoročnom rozpočte máme stále niekoľko otvorených položiek a musíme počkať na ich konečné potvrdenie. Zatiaľ môžem povedať, že pokiaľ bude mať prihlásený projekt sľubný potenciál, budeme uvažovať aj o ďalších možnostiach jeho financovania,“ uviedla. Pre rok 2020 odklepla OOCR podporu 28 projektom v celkovej hodnote 108.500 eur, medzi nimi boli viaceré, ktoré sa napokon pre pandémiu koronavírusu nemohli uskutočniť.

Súvisiace články

Aktuálne správy