6 vecí, ktoré by ste mali vedieť pri výbere toho správneho priemyselného vysávača

, PR článok

Výber správneho priemyselného vysávača nie je vôbec jednoduchý. Práve preto sme sa rozhodli vám pomôcť a povedať vám niečo viac o týchto šikovných strojoch. Tento druh má takmer neobmedzené možnosti využitia či už v priemysle, alebo v domácnosti. Je pravda, že priemyselné vysávače sú v porovnaní s domácimi častokrát väčšie, avšak o to majú lepší výkon a odolnosť.

Pri dnešnom množstve rôznych komerčných vysávačov je naozaj ťažké vybrať ten správny, presne taký, ktorý by vyhovoval Vašim potrebám. Poďme sa pozrieť na to, čo by ste mali vziať do úvahy, pokiaľ rozmýšľate o kúpe nového priemyselného vysávača.

Typy vysávača
Jednou z najdôležitejších vecí pri výbere správneho vysávača je určenie si povrchu, ktorý budete vysávať. Pokiaľ plánujete vysávať suché aj mokré povrchy, tak naše priemyselné vysávače BASIC budú pre vás tou najlepšou voľbou. Nemusíte tak zakaždým meniť prístroje a ani násady.

Maximálny výkon
Vyššia sacia sila sa prejavuje v omnoho vyššej efektivite samotného vysávania. Vysávače zvyčajne dosahujú výkon od 1300W až po 3000W. Čim vyšší výkon, tým vyššia istota perfektne odvedenej práce.

Životnosť
Ak sa rozhodnete zakúpiť vysávač, pravdepodobne potrebujete, aby vám slúžil čo najdlhšie. Preto si vyberajte zariadenie, ktoré je odolné a ponúka Vám dlhú záručnú dobu i kvalitný pozáručný servis.

Hlučnosť
Čím tichší je chod vysávača, tým praktickejšia bude práca s ním. Tichší vysávač vám totiž umožní prácu v hociktorú, dennú ( i nočnú) hodinu a hocikde.

Objem nádoby
Objem zberného koša je pri výbere kľúčom k úspechu. Pokiaľ zvolíte nádobu zberného koša príliš malú, strávite vynášaním odpadu viac času než by ste chceli. Pre vysávanie rozľahlejších priestorov určite odporúčame zakúpiť vysávač s najväčšou možnou kapacitou. Objem našich nádob sa pohybuje od 15 l až po 90 l.

Cena
Pokiaľ máte nižší rozpočet, drahý vysávač sa Vám môže javiť ako prepych. Opak je však pravdou. Pri kvalitnom prístroji a dobrom servise si ušetríte nielen veľa práce a nervov, ale v konečnom dôsledku sa to prejaví aj na cene.

Jungheinrich Profishop vám ponúka kompletné riešenia pre všetky vaše potreby. Naša ponuka industriálnych vysávačov Vám dáva na výber medzi rôznym materiálovým prevedením i objemom zberných nádob.

Súvisiace články

Aktuálne správy