Konferenčný hovor spoločnosti We Company o finančných výsledkoch Q1 2019

WeWork Companies Inc. (ďalej len “Company”), ako emitent 7,875% cenných papierov nazývaných Senior Notes splatných v roku 2025 (ďalej len „Senior Notes“) usporiada v stredu 15. mája 2019 o 04.00 h východného času konferenčný hovor v prospech niektorých kvalifikovaných účastníkov s cieľom prediskutovať finančné výsledky spoločnosti za prvý štvrťrok 2019.
Aktuálni držitelia a vlastníci cenných papierov Senior Notes, čestní potenciálni kupujúci Senior Notes, ktorí sú kvalifikovanými inštitucionálnymi kupujúcimi (ako je definované v Pravidle 144A podľa Zákona o cenných papieroch z roku 1933) alebo osoby, ktoré nie sú štátnymi príslušníkmi USA (ako je definované v Nariadení S podľa Zákona o cenných papieroch z roku 1933), analytici cenných papierov a trhové finančné inštitúcie môžu získať prístup k informáciám o výzve na konferenčný hovor registráciou na zabezpečenej internetovej stránke spoločnosti Company na investors.wework.com. Ďalšie informácie o hovore (vrátane telefónneho čísla) budú poskytnuté na zabezpečenej webovej stránke.
Od strán, ktoré žiadajú o prístup na zabezpečenú webovú stránku spoločnosti, sa bude vyžadovať, aby poskytli určité vyhlásenia a záruky potvrdzujúce ich štatút držiteľov alebo vlastníkov Senior Notes, kvalifikovaných inštitucionálnych kupujúcich Senior Notes alebo analytikov cenných papierov alebo tvorcov trhu, a že s informáciami poskytnutými na zabezpečenej webovej stránke budú zaobchádzať ako s dôvernými.
Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005656/en/Zdroj: WeWork Companies Inc.
Kontakt:
Investor Inquiries:
Aristaia Vasilakis
Investor@wework.com
Press Inquiries:
Dominic McMullan
Press@wework.com

Súvisiace články

Aktuálne správy