Swiss Re je jednou z hlavných poisťovní talianskej firmy Autostrade

Švajčiarska zaisťovňa Swiss Re v piatok potvrdila, že je jednou z hlavných poisťovacích spoločností talianskej firmy Autostrade per l'Italia, prevádzkovateľa úseku diaľnice v Janove, na ktorom sa tento týždeň zrútil most.

Švajčiarska zaisťovňa Swiss Re v piatok potvrdila, že je jednou z hlavných poisťovacích spoločností talianskej firmy Autostrade per l’Italia, prevádzkovateľa úseku diaľnice v Janove, na ktorom sa tento týždeň zrútil most.
„Už spolupracujeme a budeme naďalej podporovať nášho klienta pri zvládaní tejto tragickej udalosti a jej vplyvu na obete a ich rodiny,“ povedala hovorkyňa Swiss Re.
Swiss Re odmietla zverejniť podrobnosti o jednotlivých poistných zmluvách alebo komentovať krytie, ktoré poskytuje klientom.
V severotalianskom meste sa v utorok (14.8.) počas rušnej premávky zrútil 200-metrový úsek mosta. Nešťastie si už vyžiadalo 38 životov. Ďalší 15 ľudí je zranených, z toho stav ôsmich z nich je vážny. V Taliansku sa už objavili výzvy na odobratie koncesie na cestnú dopravu spoločnosti Atlantia, materskej firmy Autostrade per l’Italia.

Súvisiace články

Aktuálne správy