Cesty v Bratislave vodorovne označí firma Saroute

Vodorovné dopravné značenie na prejazdných úsekoch ciest a miestnych komunikácií uskutoční považskobystrická firma Saroute, s.r.o. za 1,24 mil. eur vrátane dane z pridanej hodnoty.

Vodorovné dopravné značenie na prejazdných úsekoch ciest I., II. a III. triedy a miestnych komunikácií I. a II. triedy v Bratislave uskutoční firma Saroute, s.r.o. z Považskej Bystrice. Práce na povrchoch vozoviek, vrátane podjazdov, nadjazdov, mostov a parkovacích plôch, má vykonať za 1,24 mil. eur spolu s daňou z pridanej hodnoty (DPH) počas štyroch rokov. Vybraný dodávateľ uspel vo verejnej súťaži spomedzi troch prijatých ponúk, keď predpokladaná cena zákazky bola 4 mil. eur bez DPH. O výsledku tendra vyhláseného v marci tohto roka informovalo mesto Bratislava vo Vestníku verejného obstarávania.

Firma Saroute, s.r.o. je od začiatku roka 2006 nástupkyňou spoločnosti Sates, s.r.o. Tá bola založená v marci 1994 a v máji toho istého roka zapísaná do Obchodného registra, sídlo mala pôvodne v Žiline do októbra 1999. Saroute má základné imanie 19 916 eur a zabezpečuje najmä vodorovné, zvislé a dočasné dopravné značenie a bezpečnostné cestné prvky a zariadenia. Firma podľa vlastnej webovej stránky vykonáva aj letnú a zimnú údržbu ciest i stavebné práce.

Súvisiace články

Aktuálne správy