Nitriansky samosprávny kraj bude mať na výstave Regióny Slovenska vlastnú expozíciu

Vlastnou expozíciou sa predstaví Nitriansky samosprávny kraj (NSK) na tohtoročnej výstave Regióny Slovenska.

Vlastnou expozíciou sa predstaví Nitriansky samosprávny kraj (NSK) na tohtoročnej výstave Regióny Slovenska. Tá je súčasťou výstavy Agrokomplex 2015, ktorá sa bude konať v Nitre 10. až 23. augusta.
Odbor cestovného ruchu Úradu NSK už začal s prípravou expozície, v rámci ktorej sa budú môcť prezentovať mestá, obce, podnikateľské subjekty i združenia cestovného ruchu. Zároveň vydal výzvu, v ktorej ponúka účasť na výstave aj ďalším subjektom. "Tá môže byť prostredníctvom propagačných materiálov, predmetov alebo výrobkov priamo v stánku NSK, kde vytvoríme vhodné podmienky na prezentáciu," informoval Úrad NSK.
Kraj považuje účasť na výstavách a rôznych veľtrhoch cestovného ruchu za vhodný nástroj na rozvoj turizmu a zviditeľňovanie regiónu. Cieľom je predstaviť turistom NSK ako kraj termálnych kúpalísk a wellness, vinohradníctva a vínnej turistiky, región historických, priemyselných a moderných miest, kultúrnych a historických pamiatok, kultúrnych podujatí, gastronómie a remeselníkov. V rámci plánu účasti na výstavách a veľtrhoch sa v nasledujúcom období plánuje NSK prezentovať okrem nitrianskeho výstaviska Agrokomplex aj na ITF Slovakiatour v Bratislave, Holiday World v Prahe, Ferienmesse vo Viedni a na výstave cestovného ruchu Utazás v Budapešti.

Súvisiace články

Aktuálne správy