Novým šéfom Coface na Slovensku sa stal Juraj Janči

Novým obchodným riaditeľom je Dušan Pukač

Generálnym riaditeľom spoločnosti Coface na Slovensku sa stal Juraj Janči. "Mojou ambíciou je posilniť postavenie spoločnosti Coface na slovenskom trhu a ponúknuť klientom komplexnú starostlivosť o pohľadávky," skonštatoval Janči. S manažovaním kreditného rizika má podľa informácií zverejnených spoločnosťou dvanásťročné skúsenosti.

 

Janči predtým pôsobil v poisťovni Euler Hermes, kde prešiel viacerými manažérskymi postami. Do jeho zodpovednosti patrilo riadenie kreditného rizika, a to od poistenia pohľadávok, ich správu až po ich vymáhanie. Janči vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Po jej absolvovaní pôsobil dva roky v Zipp Bratislava. Od roku 2001 bol v Allianz-Slovenskej poisťovni, ktorá vznikla v spolupráci s Hermes Kreditversicherungs v Hamburgu, až do roku 2004, kedy si Euler Hermes u nás otvoril priame zastúpenie. Coface má na Slovensku aj nového obchodného riaditeľa. Stal sa ním Dušan Pukač.

Skupina Coface sa venuje poisteniu pohľadávok. Ponúka spoločnostiam po celom svete globálne riešenia pre riadenie rizík pohľadávok a platobnej neschopnosti klientov tak na domácom trhu, ako aj pri exporte. Pôsobí v 98 krajinách. Na Slovensku pôsobí Coface Slovensko od roku 1993.

Súvisiace články

Aktuálne správy