Zdravotná poisťovňa Dôvera má nového riaditeľa

Novým šéfom Dôvery sa stal Martin Kultan, doterajší generálny riaditeľ Martin Šimun sa vracia k svojej advokátskej práci a v blízkej budúcnosti začne pracovať na zdravotníckych projektoch Penty.

Po dohode s akcionármi zdravotnej poisťovne Dôvera dochádza k zmene na poste generálneho riaditeľa. K 1. júnu na túto pozíciu nastupuje Martin Kultan, ktorý doteraz viedol Úsek nákupu zdravotnej starostlivosti. Doterajší generálny riaditeľ Martin Šimun sa vracia k svojej advokátskej práci a v blízkej budúcnosti začne pracovať na zdravotníckych projektoch Penty. V topmanažmente Dôvery pôsobil sedem rokov, z toho štyri a pol roka na pozícii generálneho riaditeľa.

„Martin Šimun odviedol v Dôvere vynikajúcu prácu. Viedol ju v zložitom období spájania a internej reštrukturalizácie a nasmeroval ju k rastu,“ vyjadril svoju spokojnosť Eduard Maták, partner spoločnosti Penta zodpovedný za oblasť zdravotníctva. „Som presvedčený, že Martin Kultan bude veľkým prínosom k ďalšiemu naplneniu našich cieľov. Martin pochádza z prostredia Dôvery a má všetky predpoklady k tomu, aby vytváral tímovú a konštruktívnu pracovnú atmosféru a výrazne prispel k tomu, aby si Dôvera dokázala obhájiť svoje pozície na trhu verejného zdravotného poistenia v neľahkom období, ktoré nás čaká,“ dodal.

Nový generálny riaditeľ rozhodne po dohode s akcionármi o prípadných ďalších zmenách v predstavenstve a manažmente poisťovne.

Súvisiace články

Aktuálne správy