Články jedného autora

Tohtoročná inflácia je zajac s krátkym chvostom
PR článok - 23. 11. 2022
Je neskoro chytať zajaca za chvost - hovorí známe príslovie. Takým zajacom je aj tohtoročná inflácia. Poraziť ju nie je ľahké. Dá sa však prekonať v dlhšom časovom horizonte a zajaca riadne chytiť za uši.
Nenechávajte úspory pod vankúšom: Poradíme vám, ako investovať v čase inflácie
PR článok - 24. 10. 2022
Akcie, dlhopisy, nehnuteľnosti či komodity. Do čoho sa oplatí v čase vysokej inflácie investovať?
Crowdinvesting ako spôsob získavania kapitálu na rozbeh podnikania
PR článok - 6. 10. 2022
Crowdfunding je dnes pomerne známym pojmom (nielen) v startupovom svete. Tento spôsob získavania kapitálu od väčšieho množstva investorov však pre startupy nepredstavuje jedinú možnosť, ako získať finančnú podporu pre rozbehnutie podnikania.
Spoznajte najlepšie investičné stratégie pod jednou strechou
PR článok - 5. 10. 2022
Kríza vytvára príležitosti, na ktorých môžete zarobiť, ak máte tie správne informácie. Využite možnosť spoznať najzaujímavejšie investičné možnosti, ochráňte svoje peniaze pred infláciou a zoznámte sa s inováciami vo svete financií.
Eduard Berčák: Pri investovaní je dôležité nepodliehať emóciám 
PR článok - 8. 9. 2022
Mesačné výdavky sa nám zvyšujú a naopak naša finančná rezerva na účte sa znižuje. Čo robiť s financiami v čase inflácie? Riešením môže byť Kombiprodukt, ktorý je kombináciou dvoch foriem „tvorby rezervy” a „investovania“.
Keď je rodina biznis
PR článok - 16. 8. 2022
Keď človek zakladá vlastný biznis, na ktorom mu záleží, dáva do toho úplne všetko – svoje sny, túžby, vášne, úspory, voľný čas... A hlavne začiatky sú ťažké. Vyžadujú si vytrvalosť. Inak tomu nie je ani pri podnikaní, ktorého súčasťou sú viacerí členovia rodiny. Je síce obrovskou výhodou mať partnera pri podnikaní v rodine, ale zároveň to prináša so sebou aj špecifické výzvy, ktorým takéto podnikanie musí čeliť.
Skvelá účtovníčka je poklad každej firmy. Tu sú 3 vlastnosti, ktoré by mala mať
PR článok - 29. 7. 2022
Dobrá účtovníčka sa musí vedieť popasovať s obrovským množstvom predpisov a nariadení, ktoré sa navyše menia v čase. Neraz dokonca prinášajú nečakané prekážky, za ktorými stoja hrozby v podobe pokút a penále. Aj preto je pre každú firmu dôležité mať na tejto pozícii kvalitnú profesionálku. Ktoré tri vlastnosti by jej určite nemali chýbať?
Ako začať investovať: pozrime sa na dlhopisy
PR článok - 10. 6. 2022
O vysokej inflácii počujeme čoraz hlasnejšie. Všadeprítomné zdražovanie sa vyšplhalo do takej miery, že prestalo byť pohodlné nielen pri nákupoch v obchodoch, no najmä pri pohľade na stav úspor. Kam umiestniť peniaze, aby neprerábali? 
Ako na zhodnocovanie osobných financií: FONDY vs. KRYPTO
PR článok - 3. 6. 2022
Interaktívna diskusia so zástupcami dvoch, na prvý pohľad protipólnych táborov, ktorá vám zaručene prinesie jasnejší pohľad na svet kryptomien a tradičného investovania.
Odborník radí: Nemôžete mať rovnakú poistku ako váš sused
PR článok - 13. 4. 2022
Každý je jedinečný, preto potrebuje životné poistenie presne na mieru.
Strana 1 z 10Staršie