Spoznajte najlepšie investičné stratégie pod jednou strechou

, PR článok

Kríza vytvára príležitosti, na ktorých môžete zarobiť, ak máte tie správne informácie. Využite možnosť spoznať najzaujímavejšie investičné možnosti, ochráňte svoje peniaze pred infláciou a zoznámte sa s inováciami vo svete financií.

Magazín Forbes organizuje jubilejnú finančnú konferenciu Money Summit, na ktorej sa úspešní experti z rôznorodých oblastí finančného sveta podelia o praktické skúsenosti, rozoberú najnovší vývoj na trhoch a ponúknu jedinečnú perspektívu, na ktorej môžete stavať svoje vlastné investičné stratégie. Nezáleží na tom, či s investovaním začínate alebo ste skúsený a zručný investor, organizátori zostavili program samitu tak, aby oslovil obe skupiny.

Samitom vás bude sprevádzať šéfredaktor Forbesu Juraj Porubský a otvorí ho náš najznámejší ekonóm Ľudovít Ódor, viceguvernér Národnej banky Slovenska. Ten vám prezradí nielen to, v akej kondícii je Slovensko a čo najzaujímavejšie sa u nás deje, ale informácie zasadí do svetového kontextu a predstaví vám aj svoju úspešnú knihu Rýchlokurz geniality.

Spoznajte pohľad expertov

Zistíte, ako čeliť rizikám medvedieho trhu, aké rôzne nástroje máte k dispozícii, kam smeruje svet kryptomien, či to nie je iba bublina a mnoho ďalších informácií.

Od Vladimíra Boleka, člena predstavenstva a portfólio manažéra Prvého realitného fondu, spoločnosti IAD Investments, sa dozviete napríklad to, aké sú riziká a príležitosti v realitách a či sa dá ešte zarobiť na nehnuteľnostiach.

Juraj Forgács, spoluzakladateľ & CEO spoločnosti Fumbi, vám prezradí, čo by ste mali urobiť, ak chcete teraz investovať do krypta. Dušan Matuška, lektor a ťažiar bitcoinu, a Karol Gogolák z G4 FRIENDS – global blockchain funds odhalia dobré tipy a triky, aby ste z krypta vyťažili čo najviac.

Matúš Kuchálik, zakladateľ projektu a podcastu Teoriepenez.cz, vám poradí, čím začať, ak si potrebujete upratať osobné financie. Populárny Norbert Nepela alias Papučový investor vás zoznámi s tým, ako vyzerajú úspešné portfóliá, ktoré dokážu rásť aj v dnešných podmienkach.

Okrem toho poodhalíme oponu netradičných investícií a odpovieme na otázku, či sa oplatí investovať do skvelej whisky alebo zberateľských zlatých mincí a na čo si pri takýchto investíciách dávať najväčší pozor. Spíkrami budú Václav Rout, whisky ambasádor a majiteľ whisky klubu Whisky&Kilt, a Elizej Macho, výkonný riaditeľ spoločnosti Macho & Chlapovič.

Objavte nové príležitosti

Ak chcete urobiť dobré finančné rozhodnutia, príďte sa pozrieť na Money Summit, spoznajte nové idey klasického aj alternatívneho investovania, diskutujte s odborníkmi a nadviažte nové vzťahy. Domov sa vrátite bohatší o praktické poznatky, s množstvom cenných tipov a rád, ako spravovať a rozširovať svoj majetok.

Tešíme sa na stretnutie s vami 11. októbra o 9.00 hod. v bratislavskom hoteli Radisson Blu Carlton Hotel na Hviezdoslavovom námestí 3.

Súvisiace články

Aktuálne správy