GE Capital Multiservis ponúka výhodný spôsob financovania nákupu nového počítača

GE Capital Multiservis v spolupráci so spoločnosťou Slovak Telecom pripravil od apríla 2004 výhodnú ponuku, v rámci ktorej si zákazníci a užívatelia internetu môžu kúpiť počítač na splátky bez navýšenia. Špeciálna ponuka nadväzuje na podobnú iniciatívu oboch spoločností z predchádzajúcich rokov, kedy sa tento produkt stretol s veľkým záujmom zákazníkov.

Všetci záujemcovia o použitie internetu, ktorým na surfovanie po internete chýbal potrebný hardvér, majú možnosť od 1. apríla využiť výhodnú ponuku od spoločnosti GE Capital Multiservis, ktorá im v spolupráci so Slovak Telecomom prináša možnosť kúpy počítača na splátky bez navýšenia.

„Aktuálna ponuka GE Capital Multiservis a spoločnosti Slovak Telecom je jedinečnou možnosťou ako výhodne financovať kúpu počítača na splátky. Nákup počítača týmto spôsobom je veľmi jednoduchý a zvládnu ho aj technicky menej zdatní zákazníci, keďže im je poskytnutá maximálna technická podpora ako pri kúpe, tak aj pri inštalácii počítačovej zostavy,“ povedal výkonný riaditeľ GE Capital Multiservis Branislav Katreniak.

GE Capital Multiservis a Slovak Telecom pripravili túto ponuku pre zákazníkov na Slovensku už po piaty raz, pričom prvý krát mali možnosť zákazníci využiť službu financovania nákupu počítača na splátky v roku 2002. Tento spoločný projekt oboch spoločností zaznamenal v minulosti veľký úspech, a tak sa obe spoločnosti rozhodli pokračovať v spolupráci aj v roku 2004.

Zákazník spláca 30 mesiacov a volí si z dvoch možností PC zostavy líšiacich sa operačným systémom. Mesačná splátka pre PC zostavu s OS MS Windows je 999,- Sk a s OS Linux je to len 840,- Sk. Priama platba je rovnaká pre obe možnosti – 2999 Sk a zákazník ju platí až po úspešnom nainštalovaní počítača u neho doma.

Nákup počítača s pripojením do internetu je veľmi jednoduchý. Stačí navštíviť ktorékoľvek miesto predaja spoločnosti Slovak Telecom s dvoma dokladmi v ruke a uzavrieť zmluvu na nákup počítača a zmluvu o pripojení do internetu (dial-up pripojenie s polročnou platbou). V priebehu niekoľkých dní bude zákazníka kontaktovať technik, ktorý si s ním dohodne termín a miesto inštalácie. Každý zákazník, ktorý si objedná operačný systém Windows, dostane navyše farebnú tlačiareň Lexmark Z602 zadarmo a všetci zákazníci, ktorí sa rozhodnú využiť túto ponuku dostanú zadarmo PC hru.

Nákup na splátky v súčasnosti predstavuje jeden z najvýhodnejších spôsobov financovania nákupu produktov pre zákazníkov, ktorí majú záujem rozložiť si platbu za nakúpený tovar na dlhšie obdobie. Úverové produkty, ktoré ponúka GE Capital Multiservis spotrebiteľom sa vyznačujú jednoduchosťou, rýchlosťou, dostupnosťou a cenovou výhodnosťou.

Aktuálna ponuka je určená pre každého, kto ešte nemá pripojenie do internetu. Pri objednaní služieb ST Online DIAL Basic alebo DIAL Standard s polročnou platbou do konca mája 2004 budú zákazníci zaradení do žrebovania o 30 DVD prehrávačov Philips. Už štandardnou výhodou služieb ST Online je, že pri objednaní kombinácie služieb internetového prístupu, elektronickej pošty a webhostingových služieb, dostane zákazník 15%-nú zľavu.

PC zostava:

Procesor Intel Celeron 2400 MHz

Pamäť RAM 256 MB DDRAM 400MHz

Pevný disk 40GB 7200 Western Digital

Disketová jednotka 3,5″ 1,44MB

Grafická karta GeForce FX 5200 128MB TV Out

Napaľovačka CD RW 52x 32x 52x

Zvuková karta AC 97 onboard

Modem Microcom Deskporte 56k/L interný

Príslušenstvo:

Klávesnica

Myš Genius Scroll PS2

Kryt MidiTower 300W

Reproduktory 80 Watt,stereo

Podložka pod myš

Monitor 17″

Operačný systém WINDOWS XP Home Edition / LINUX

Súvisiace články

Aktuálne správy