Dodávateľa rekonštrukcie MŠ Matušku vyberie Prievidza cez priame rokovanie

Samospráve Prievidze sa nepodarilo zatiaľ nájsť dodávateľa, ktorý má dokončiť rekonštrukciu Materskej školy (MŠ) na Ulici J. Matušku. Do verejnej súťaže, ktorú vyhlásila ešte v marci, totiž nikto nepredložil ponuku.
Dodávateľa rekonštrukčných prác prievidzská radnica vyberie prostredníctvom priameho rokovacieho konania. Vyplýva to z oznámenia, ktoré zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.
Dokončenie investičnej akcie má pozostávať z kompletného zateplenia obvodového plášťa troch pavilónov MŠ, úpravy odkvapových konštrukcií po celom obvode budov s vytvorením integrovaného chodníka pre prepojenie s terasami a nádvorím areálu, rekonštrukcie terás učebňových pavilónov A, B, ako aj vytvorenia bezbariérového prístupu do nich. Náklady na realizáciu prác odhadla samospráva na 201.700 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).
Novú súťaž na dokončenie rekonštrukcie objektu MŠ vyhlásila radnica po tom, čo s predchádzajúcim dodávateľom, ktorý vykonal práce v interiéri škôlky, na základe jeho žiadosti ukončila zmluvný vzťah. Spoločnosť, ako uviedol pred časom hovorca mesta Michal Ďureje, mala samospráve priznať, že nemá kapacity na realizáciu takto objemných prác.

Súvisiace články

Aktuálne správy