OTS: Nový poistný produkt vytvára jednoduchú a bezpečnú základňu pre investície

Bratislava 24. októbra (TASR/OTS) NOVÝ POISTNÝ PRODUKT VYTVÁRA JEDNODUCHÚ A BEZPEČNÚ ZÁKLADŇU PRE INVESTÍCIE DO FONDOV NOVÝ "SUCCESS" FOND POSKYTUJE SLOVENSKÝM KLIENTOM ROZSIAHLU GARANCIU Spoločnosť MBI dnes informovala, že sa stala exkluzívnym predajcom nového produktu investičného poistenia na slovenskom trhu.

Bratislava 24. októbra (TASR/OTS)

NOVÝ POISTNÝ PRODUKT VYTVÁRA JEDNODUCHÚ A BEZPEČNÚ ZÁKLADŇU PRE INVESTÍCIE DO FONDOV

NOVÝ „SUCCESS“ FOND POSKYTUJE SLOVENSKÝM KLIENTOM ROZSIAHLU GARANCIU

Spoločnosť MBI dnes informovala, že sa stala exkluzívnym predajcom nového produktu investičného poistenia na slovenskom trhu. Poistky, vydávané zo strany spoločnosti Generali, a.s., budú spojené do investičného fondu „Success guaranteed“, ktorý je manažovaný spoločnosťou Capital Invest (Rakúsko) v spolupráci s Bank Austria Creditanstalt zo strany expertov, starajúcich sa o ochranu kapitálu. Nový poistný produkt ponúka plnú investičnú účasť a vysokú mieru ochranných ukazovateľov.

Success guaranteed investuje do európskych a amerických akcií a do európskych dlhopisových trhov. Menou fondu je euro. Nová a vysoko dômyselná investičná metóda umožňuje manažmentu koncentráciu na vzostupné trendy trhu. V dôsledku toho sú kurzové hodnoty fondu ku koncu lehoty trvania garantované vo výške minimálne 5 % nad priemernou nákupnou cenou a v každom prípade je poskytnutá garancia minimálne 80 % najvyššej hodnoty, stanovovanej na konci mesiaca, dosiahnutej v rámci celej lehoty trvania poistenia. Vyjadrené inak, 80 % všetkých mesačných finančných navýšení kurzu fondu je okamžite viazaných!

„Sme veľmi radi, že na slovenskom trhu môžeme exkluzívne našim klientom ponúknuť tento nový atraktívny poistný a investičný produkt,“ povedal Ing. František Ivanič, Managing Director* spoločnosti MBI na Slovensku. „Fond Success Guaranteed minimalizuje investičné riziko prostredníctvom širokého rozloženia investícií do najlepších kapitálových trhov a súčasne ponúka dodatočné garancie, poskytnuté zo strany Bank Austria táto forma investícií je bezpečnejšia ako ktorékoľvek iné na fondy viazané poistenie,“ dodal p. Ing. Ivanič.

*O spoločnosti MBI

Spoločnosť MBI predstavuje nezávislú privátnu brokerskú spoločnosť na Slovensku a v iných krajinách strednej Európy, ktorá na trhu zastáva jedno z najpoprednejších miest. Spoločnosť bola založená v roku 1989 v Rakúsku a od svojho založenia neustále rozširuje oblasť svojho pôsobenia.

Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Dušan Dvořák / Peter Fecko

Mmd Public Relations Slovakia

tel.: +421 2 5293 2476 / 77

e-mail: pfecko@mmd.sk ; dvorak@mmd.sk

Upozornenie:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Súvisiace články

Aktuálne správy