Upozorňuje vodičov na tohtotýždňové kontroly v Bratislavskom kraji

Bratislava 6. augusta (TASR) – Počas tohto týždňa polícia pripravuje v Bratislavskom kraji viacero dopravno-bezpečnostných akcií. Na diaľnici D1 muži zákona vykonajú v stredu (8. 8.) osobitnú kontrolu, ktorá sa začne o 10.30 h a potrvá dve a pol hodiny.
Ďalšiu akciu polícia avizuje na sobotu (11. 8.). Uskutoční sa na území celého Bratislavského kraja v čase od 12.00 h do 16.00 h. "Vodiči musia počítať, že dopravní policajti im skontrolujú dodržiavanie stanovenej rýchlosti jazdy, pričom nepodcenia ani kontrolu dodržiavania všetkých pravidiel cestnej premávky," informovala dnes hovorkyňa bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru Tatiana Kurucová. Dodala, že viac dopravných policajtov bude na cestách najnehodovejších okresov aj každý párny deň počas celého týždňa.
Polícia upozorňuje, že tak ako každý piatok, aj tento týždeň sa 10. augusta budú v Bratislave pohybovať korčuliari v rámci akcie Bratislava inline. "Preto je nevyhnutné zvýšiť opatrnosť a rešpektovať pokyny policajtov, ktorí ich budú na trase presunu sprevádzať," odporúča Kurucová.
Okrem toho sa v piatok (10. 8.) v čase od 18.00 h do 21.00 h v Slovnaft Aréne v Bratislave bude konať European Trophy 2012, prípravný hokejový zápas HC Slovan a UPC Vienna Capitals. V tejto súvislosti však nie sú plánované žiadne dopravné obmedzenia.
Úplnú uzáveru úseku cesty hlási polícia od dnes do 30. septembra od križovatky s Tatranskou ulicou po križovatku s ulicou Pri Vápenickom potoku. Obchádzka bude riadne vyznačená po Bratislavskej ulici okolo TV Markíza. Dôvodom je výstavba okružnej križovatky na štátnej ceste I/2.
V sobotu (11. 8.) sa v obci Plavecký Mikuláš bude konať podujatie pod názvom Slovenské Piesky. Od 8.00 h do 17.00 h budú policajti v obci usmerňovať premávku.

Súvisiace články

Aktuálne správy