Spoločnosť Gratex International ukončila projekt v Rumunsku

Bratislava 11. januára (TASR) – Spoločnosť Gratex International v závere minulého roka úspešne dokončila projekt nasadenia komplexného informačného systému pre zaistenie v spoločnosti Allianz Tiriac Asiguari, ktorá je dlhodobo jedným z lídrov rumunského poistného trhu.
Nový informačný systém zabezpečuje všetky činnosti súvisiace s procesmi zaistenia, od ktorých závisí stabilita a obchodný úspech každej poisťovne. Allianz Tiriac si vybrala systém spoločnosti Gratex International ako už overený systém, od zavedenia ktorého si sľubovala zlepšenie a optimalizáciu procesov zaistenia, zníženie nákladov a chybovosti spojených s touto činnosťou.
Spoločnosť už pred niekoľkými rokmi vyvinula komplexný informačný systém UNIUS pre spoločnosť Allianz – Slovenská poisťovňa, pričom tento systém už niekoľko rokov plní všetky potreby poisťovne a je neustále vylepšovaný a dopĺňaný o novú funkcionalitu na základe požiadaviek klienta.
Gratex International je tiež členom konzorcia na dodávku komplexného informačného systému pre Allianz Life Korea (Kórejská republika). V procese intenzívnych príprav sú projekty vývoja a dodávok informačných systémov pre poisťovňu v Chorvátsku a iných krajinách.
Pre Gratex International je ďalšie rozvíjanie komplexného informačného systému UNIUS pre poisťovníctvo, ale aj vývoj a dodávanie ďalších informačných systémov pre klientov v rôznych sektoroch ekonomiky kľúčovým obchodným cieľom.
Úspechy pri exporte sofistikovaných služieb s vysokou pridanou hodnotou sú tiež dôležitou ukážkou toho, že aj slovenské spoločnosti, ak sa sústredia na inovatívnosť, kvalitu a prínos svojich produktov pre zákazníka, môžu uspieť vo svete.
TASR informovala spoločnosť Gratex International.

Súvisiace články

Aktuálne správy