Slovenská pošta chce nakúpiť tlačivá za sedemstotisíc eur

Slovenská pošta vyhlásila verejnú súťaž na dodávku rôznych tlačív na dva roky. Ide o tlač a dodávku 145 druhov rôznych tlačív pre potreby pôšt a úsekov na plnenie pracovných úloh vrátane ich distribúcie na určené miesta.

Slovenská pošta, a. s. plánuje nakúpiť rôzne tlačivá na dva roky za predpokladanú cenu 570 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty, resp. 684 tis. eur vrátane dane. Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, ide o tlač a dodávku 145 druhov rôznych tlačív pre potreby pôšt a úsekov na plnenie pracovných úloh vrátane ich distribúcie na určené miesta. Lehota na predkladanie ponúk je 23. septembra, pričom budúci dodávateľ by mal vzísť z elektronickej aukcie.

Uchádzači majú podľa jednej z podmienok účasti preukázať výkazy ziskov a strát, alebo o príjmoch a výdavkoch za roky 2013 až 2015 v celkovej súhrnnej hodnote 1,7 mil. eur. Zároveň sú povinní dodať zoznam dodávok tovarov rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania, s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Slovenská pošta na základe výsledku verejnej súťaže uzavrie rámcovú dohodu s jediným dodávateľom.

Slovenská pošta, a. s. so sídlom v Banskej Bystrici vznikla 1. januára 1993 a na akciovú spoločnosť so 100-percentnou účasťou štátu sa pretransformovala 1. októbra 2004. Spoločnosť má základné imanie 214,3 mil. eur, jej akcie spravuje Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť zamestnávala koncom minulého roka 13 570 pracovníkov v prepočítanom počte na plný pracovný úväzok.

Súvisiace články

Aktuálne správy