Austrálska firma Howe presúva časť výroby do Immoparku

Na východné Slovensko presúva časť svojej výroby austrálska spoločnosť Howe, ktorá pôsobí v oblasti dodávok pre automobilový priemysel. V Košiciach plánuje vytvoriť stovky pracovných miest. V roku 2015 sa nasťahuje do logistického parku Immopark Košice, ktorého developerom je Erste Group Immorent Slovensko.

Aj napriek zložitej situácii na automobilovom trhu si spoločnosť Howe vybrala košický Immopark ako najvhodnejšie miesto pre svoju expanziu. „Sme presvedčení, že dokážeme zabezpečiť tie najvhodnejšie podmienky pre túto investíciu a v budúcom roku budeme svedkami úspešného a slávnostného otvorenia haly s rozlohou takmer 16 tis. metrov štvorcových v Immoparku Košice,“ povedal konateľ Erste Group Immorent Slovensko Peter Malík.

Spoločnosť Howe Slovensko začala svoju činnosť v roku 2005 ako dcérska spoločnosť Howe Automotive Limited Australia. „Je symbolické, že práve k 10. výročiu založenia spoločnosti Howe Slovensko, budeme otvárať novú výrobnú halu neďaleko od letiska,“ povedal generálny manažér a konateľ Howe Slovensko Richard Duda. „Hlavnou pridanou hodnotou nášho projektu je skvelá dostupnosť, pripravenosť areálu pre priemyselnú výrobu a logistiku a v neposlednom rade aj naša schopnosť rýchlo realizovať požiadavky nájomcov,“ dodal Malík.

Projekt Immopark Košice je moderný priemyselný park, ktorý ponúkne v niekoľkých etapách viac než 250 tisíc metrov štvorcových logistických, priemyselných a kancelárskych plôch. Developerom je spoločnosť Erste Group Immorent Slovensko.

Súvisiace články

Aktuálne správy