Conseq rozširuje ponuku o podielové fondy Fidelity

, Conseq

Spoločnosť Conseq Investment Management ponúka okrem ňou obhospodarovaných fondov, ktoré patria v skupine korunových fondov k tým najvýkonnejším na českom trhu, aj fondy viac než desiatky renomovaných českých a zahraničných správcov. Ponuka obsahujúca viac ako 600 fondov bola aktuálne doplnená o podielové fondy významnej investičnej spoločnosti Fidelity Worldwide Investment.

Spoločnosť Fidelity Worldwide Investment má svoje stále miesto vo všetkých významných svetových finančných centrách a spravuje širokú škálu fondov, ktoré pokrývajú všetky regióny, priemyselné sektory i triedy aktív. „Cieľom našej spoločnosti je už od začiatku našimi vynikajúcimi investičnými riešeniami a službami pomôcť našim klientom dosiahnuť svoje finančné ciele. Touto stratégiou sa riadime s výbornými výsledkami už viac ako štyridsať rokov,“ hovorí Adam Lessing, riaditeľ pre Švajčiarsko, Rakúsko a východnú Európu v spoločnosti Fidelity Worldwide Investment.

„Rozšírenie produktovej ponuky je v súlade s koncepciou spoločnosti Conseq ponúknuť čo najširšiu škálu investičných príležitostí. Spoločnosť Fidelity Worldwide Investment pre nás predstavuje spoľahlivého a celosvetovo uznávaného partnera, ktorý vyznáva podobné hodnoty ako my“, hovorí Richard Siuda, riaditeľ predaja Conseq Investment Management, a.s.

Podielové fondy spoločnosti Fidelity Worldwide Investment je už možné zakúpiť v sídle spoločnosti Conseq Investment Management, a.s.. Hlavne ale prostredníctvom sietí finančných sprostredkovateľov, s ktorými spoločnosť Conseq Investment Management, a.s. spolupracuje (ich zoznam nájdete na www.conseq.sk).

S objemom obhospodarovaných aktív vo výške 1,2 mld. Eur (podľa údajov AKAT ČR) je skupina Conseq najväčším nezávislým investičným manažérom v ČR. Na slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Conseq Invetment Management, a.s. od roku 2009 na základe európskeho pasu – cezhraničné pôsobenie s notifikáciou NBS.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy