Ste dostatočne bohatí? Týchto deväť luxusných služieb si každý dovoliť nemôže

, moneycentrum Foto: SITA

Život superboháčov to nie je len luxusný autopark, slúžky a kuchárky. Je toho omnoho viac, čo pomáha dostatočne bohatým ľuďom uľahčiť ich život. Vyberať si môžu aj z takých služieb, o ktorých väčšina z nás doteraz ani nepočula.

1. Postenie zachovania hodnoty umeleckých diel
Tento krát nejde len o to, že v prípade zemetrasenia, či povodne sa môžu poškodiť umelecké diela v miliónovej hodnote a následne ich poisťovňa preplatí. Ak by došlo k nejakej prírodnej katastrofe, vyšle sa profesionálna jednotka, akési komando na vrtuľníkoch, ktoré dané diela zachráni a prevezie ich do bezpečia.

2 Nočné opatrovateľky
Superbohatú dojčiacu mamičku v noci, ak nadíde čas, prebudí opatrovateľka. Po dojčení uloží dieťa naspäť do kolísky a v prípade potreby sa postará o jeho uspatie.

3. Manažér pre cestovanie
Zabezpečuje nielen vhodné letenky a hotelové izby, ale postará sa aj o víza a zamení miestu menu. Ak by sa počas cesty objavil nejaký problém, stačí len zavolať manažérovi, ktorý sa bude v mene klienta sťažovať u leteckej spoločnosti, alebo prevádzkovateľa hotela.

4.Štylista vianočného stromčeka
Každý rok sa postará, aby ten váš „stromček“ umiestnený uprostred izby bol najkrajší v okolí. Na začiatku januára sa potom tento človek postará aj o jeho bezproblémovú likvidáciu.

5. Osobný nákupca
Udržuje poriadok a prehľadnosť šatníka. Oblečenie nielen kategorizuje, ale aj zapisuje do databázy, navyše neustále sleduje aktuálne módne trendy. Dvakrát ročne nechá zobrať miery a prispôsobiť oblečenie na aktuálnu veľkosť majiteľa u krajčíra. V zahraničí sa postupne stáva osobný poradca nákupov bežnou záležitosťou, v tomto prípade však ide skôr o akéhosi osobného konzultanta pri nákupoch. Ten poradí čo vám pristane a nerobí mu problém zhodnotiť aj doterajší šatník.

6. Madame
Na túto pozíciu sa nájde určite aj iné pomenovanie. Je to človek, ktorý sa postará o to, aby sa po bujarom večierku na jachte dostali dievčatá bezpečne na pevninu a zároveň má na starosti aj prísun nových.

7. Súkromné ​​kino
Nemýliť si s domácim kinom, čo má k dispozícii aj plebs. V tomto prípade je termín premiéry najnovšieho filmu rovnaký v kine a súkromnom kine superbohatých. Klimatizované pohodlné kino s dostatočne veľkým plátnom a ohurúcou audiozostavou sa tak stáva povinnou výbavou každej poriadnej nehnuteľnosti.

8. Vyhrievané chodníky a príjazdy ku garáži
Už žiadne čakanie, kým správca odhádže sneh. Netreba ísť vôbec ďaleko aby ste sa na vlastné oči presvedčili, že takéto nehnuteľnosti sú k dispozícii aj na Slovensku. Okrem vyhrievania odkvapov, aby sa predišlo tvorbe cencúľov, firmy bežne ponúkajú aj riešenie pre chodníky, či príjazdové cesty. Kým ostatní zateplujú, aby nevykurovali ulicu, superboháči nám ukážu, že oni na to majú.

9. Služby spojené s využívaním prémiových kariet
Predovšetkým zahraničné prémiové kreditné karty ponúkajú celý rad bezplatných služieb, ako sú letenky, organizovanie súkromných podujatí, návšteva súkromného ​​lekára, či rôzne konzultácie. Alebo rovno služby zamestnanca, ktorý zadarmo vyzdvihne dieťa v škole, či po krúžku, keď sú rodičia zaneprázdnení. U nás sú to väčšinou „len“ výhody ako extra čakacia miestnosť na letisku, alebo asistenčná služba v prípade poruchy auta.

Súvisiace články

Aktuálne správy