Na konferencii SIBAF® sa bude hovoriť aj o rizikách kybernetických útokov

Už na budúci týždeň sa uskutoční 9. ročník konferencie SIBAF® (Slovak Insurance Broker and Agent Forum), ktorá je priestorom na odbornú výmenu skúseností a podnetov súvisiacich s problematikou poisťovníctva. Organizátori pripravili program, ktorý reflektuje aktuálne dianie a tak sa účastníci dozvedia napríklad aj podrobnosti o rizikách kybernetických útokov a o tom, ako sa pred nimi brániť. Program je zameraný na rôzne oblasti, ktoré zaujímajú sprostredkovateľov neživotného poistenia. Odborníci teda budú hovoriť o tom, ako ekologicky, ekonomicky a efektívne odstrániť škodu v bytovom dome, ale tiež o transparentnosti sprostredkovania poistenia v SR.
Tento rok organizátori konferencie zo Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve (SASP) a Slovenskej asociácie rizikového manažmentu (SARM) pripravili viacero noviniek. SIBAF® 2014 bude tento rok v priestoroch NH Gate One Hotela v Bratislave. 21. októbra 2014 návštevníkov čakajú prednášky, panelové diskusie, samostatné workshopy pre začínajúcich maklérov a vedúcich zamestnancov a networkingová zóna.
Konferenciu tak ako v minulých rokoch ukončí slávnostný galavečer, na ktorom organizátori vyhlásia víťazov Ankety o najlepšiu poisťovňu roka v dvoch kategóriách – Najlepšia poisťovňa priemyslu a podnikateľov a Najlepšia poisťovňa vozidiel, odovzdajú ocenenie Osobnosť SIBAF® 2014 pre výnimočného človeka za jeho celoživotný prínos pre oblasť sektora poisťovníctva a vyhlásia tiež víťazov súťaže o Najlepšiu diplomovú prácu v oblasti poisťovníctva.

Súvisiace články

Aktuálne správy