Novým riaditeľom handlovskej nemocnice je Miloš Mladý

V spoločnosti nie je nováčikom, niekoľko rokov mal na starosti projekty zdravotníckych zariadení, ktoré patria do skupiny Unipharma.

Nemocnicu v Handlovej, ktorá patrí do skupiny Unipharma, povedie Miloš Mladý. Niekoľko rokov pôsobil v materskej spoločnosti Unipharma – 1. slovenská lekárnická akciová spoločnosť ako projektový manažér, garant zdravotníckych projektov. Bol aj IT a DGR špecialistom pre zdravotnícke zariadenia patriace do skupiny a koordinoval projekty medzi nimi. „Nemocnica v Handlovej prešla ťažkým stabilizačným obdobím. Svoje skúsenosti z oblasti ekonomiky a manažmentu podniku využijem nielen k jej ekonomickému rastu, ale aj ďalšiemu rozširovaniu a zlepšovaniu kvality poskytovaných služieb týmto zariadením,“ uviedol Mladý. Za najbližšie ciele si vytýčil dokončenie rekonštrukcie a modernizácie polikliniky ako aj doplnenie chýbajúcich diagnostických prístrojov s podporou štrukturálnych fondov.

Nemocnica Handlová, 2. súkromná nemocnica s.r.o. poskytuje zdravotnú starostlivosť v 14 ambulanciách, dvoch oddeleniach a troch odboroch jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Pred dvoma rokmi otvorili v jej priestoroch senior centrum s kapacitou 18 miest.

Unipharma vlastní nemocnicu od roku 2004, doposiaľ do nej investovala cez 900 tis. eur. Do skupiny Unipharma patria okrem handlovskej nemocnice aj Nemocnica Košice-Šaca, Nemocnica Bánovce a Uniklinika kardinála Korca v Prievidzi.

Súvisiace články

Aktuálne správy