Za predsedu predstavenstva SPP bol určený Štefan Šabík

Šéf Ministerstva hospodárstva (MH) SR Tomáš Malatinský (nominant Smeru-SD) na základe výsledkov výberového konania z 5. júna 2014 a odporúčania výberovej komisie potvrdil päť uchádzačov na päť miest členov predstavenstva Slovenského plynárenského priemyslu(SPP), a. s. Informovalo o tom dnes komunikačné oddelenie MH SR.
„Za predsedu predstavenstva SPP bol určený Štefan Šabík, za členov Petr Ivánek, Milan Hargaš, Pierre Poncik a Ivana Zelizňáková,“ spresnilo ministerstvo hospodárstva.
„Verím, že pri tomto transparentnom výberovom konaní sa z troch desiatok prihlásených uchádzačov podarilo vybrať profesionálov, ktorí naplnia očakávania a vízie, ktoré stoja pred týmto najväčším multikomoditným dodávateľom energií na Slovensku,“ povedal Malatinský.
Vybraní členovia budú podľa MH SR uvedení do funkcie zvolením na mimoriadnom valnom zhromaždení SPP, a. s., ktoré sa uskutoční 19. júna 2014 v sídle spoločnosti.
Slovenský plynárenský priemysel, a. s., priamo nadväzuje na viac ako 150-ročnú tradíciu plynárenstva na Slovensku, poskytuje dodávky energií a s nimi spojené služby na Slovensku aj na medzinárodných trhoch.

Súvisiace články

Aktuálne správy