SZRB plánuje investovať do výpočtovej techniky

Slovenská záručná a rozvojová banka plánuje vyhlásiť tender na dodávku výpočtovej techniky, komunikačnej infraštruktúry a súvisiacich služieb s predpokladanou hodnotou 2,55 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB) plánuje nakupovať výpočtovú techniku. Ako v pondelok informovala, pripravuje vyhlásenie verejného obstarávania na dodávku výpočtovej techniky, komunikačnej infraštruktúry a súvisiacich služieb. Predpokladaná hodnota tejto zákazky je 2,55 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Využiť by sa mala elektronická aukcia, pričom ukončenie procesu verejného obstarávania sa očakáva do konca októbra 2014.

Prioritným cieľom projektu je podľa banky dobudovať informačnú a komunikačnú infraštruktúru, vrátane záložného výpočtového strediska. Tým by sa mala zvýšiť bezpečnosť a dostupnosť bankového informačného systému a vytvoriť efektívny nástroj, ktorý významnou mierou prispeje k elektronizácii služieb banky.

Slovenská záručná a rozvojová banka, a. s. je bankou zameranou najmä na rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku. Okrem malých a stredných podnikateľov podporuje aj mestá a obce či vlastníkov bytových domov. Jediným akcionárom banky je Ministerstvo financií Slovenskej republiky.

Súvisiace články

Aktuálne správy