NDS chce dať za nové signalizačné prívesy vyše 2 mil. eur

Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila verejnú súťaž na dodanie 126 nových zabezpečovacích signalizačných prívesov počas troch rokov

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) plánuje nakúpiť 126 nových zabezpečovacích signalizačných prívesov za predpokladanú cenu 2,18 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Počas troch rokov tak chce získať 55 signalizačných prívesov s konvenčným zobrazovaním svetelnej výstrahy, 32 prívesov s konvenčným zobrazovaním zmien v dopravných situáciách, 30 prívesov s nekonvenčným zobrazovaním svetelnej výstrahy a zmien v dopravných situáciách a deväť prívesov s nekonvenčným zobrazovaním aktuálnych správ v dopravných situáciách. Podľa verejnej súťaže vyhlásenej vo Vestníku verejného obstarávania, lehota na otváranie ponúk je 10. júna a dodávateľ má vzísť z následnej elektronickej aukcie.

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.

Súvisiace články

Aktuálne správy