Heineken Slovensko bude mať nového riaditeľa

Doterajšiu šéfku slovenskej pobočky Heinekenu Door Plantenga nahradí od 1. apríla Holanďan Odin Goedhart.

Spoločnosť Heineken Slovensko bude mať nového generálneho riaditeľa. Dlhoročnú šéfku slovenskej pobočky pivovarníckeho koncernu Door Plantenga s účinnosťou od 1. apríla 2014 na pozícii vystrieda Holanďan Odin Goedhart, ktorý doteraz pôsobil na poste generálneho riaditeľa spoločnosti Heineken v Českej republike. Doterajšia šéfka slovenského Heinekenu Door Plantenga sa stane generálnou riaditeľkou pre región západnej Európy. Informoval o tom Heineken.

 

Goedhart pôsobí v rámci koncernu Heineken na rôznych pozíciách už 18 rokov. Pohyboval sa najmä v oblasti riadenia výroby a korporátneho marketingu. V regióne strednej a východnej Európy začal pôsobiť v roku 2001, keď sa stal riaditeľom dodávateľského reťazca spoločnosti Brau Union v Maďarsku a od roku 2006 túto funkciu zastával pre celý stredoeurópsky región. Neskôr prešiel rôznymi vedúcimi pozíciami koncernu vo Veľkej Británii a do strednej Európy sa vrátil na začiatku roka 2014, kedy sa stal šéfom Heinekenu v Českej republike.

Heineken pôsobí na slovenskom trhu viac ako 14 rokov, a to prostredníctvom spoločností Heineken Slovensko, Heineken Slovensko Sladovne a Heineken Slovensko Distribúcia. Predmetom ich činnosti je výroba a distribúcia piva, sladu, nealkoholických nápojov a veľkoobchod so sladovníckym jačmeňom. Heineken Slovensko je jednou z najväčších potravinárskych firiem v krajine.

Súvisiace články

Aktuálne správy