MPRV SR zverejnilo na webovej stránke mená uchádzačov na pozíciu…

Vyjadrenie: MPRV zverejnilo na webovej stránke mená uchádzačov na pozíciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO Bratislava 5.

Vyjadrenie: MPRV zverejnilo na webovej stránke mená uchádzačov na pozíciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO

Bratislava 5. septembra (TASR) – Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR zverejnilo na webovej stránke v súvislosti s výberovým konaním na pozíciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO mená uchádzačov, ich životopisy aj koncepcie rozvoja štátneho podniku. Výberové konanie sa uskutoční dňa 12. septembra 2022 v priestoroch MPRV SR.
Verejného vypočutia sa môže zúčastniť odborná i laická verejnosť podľa kapacitných možností služobného úradu. Verejnosť môže tiež sledovať živé vysielanie z verejného vypočutia uchádzačov na facebookovej stránke MPRV SR a položiť uchádzačom otázky prostredníctvom aplikácie slido.com. Prístupové kódy pre položenie otázok jednotlivým uchádzačom budú zverejnené pred začiatkom verejného vypočutia konkrétneho uchádzača. Otázky musia byť v súlade s pravidlami slušnosti a dodržiavania etiky.TASR o tom informoval odbor komunikácie MPRV SR.

Súvisiace články

Aktuálne správy