Taxislužba Bolt spúšťa v Bratislave novú službu Bolt Food

Taxislužba Bolt spúšťa od utorka službu pod názvom Bolt Food. Táto služba ponúkne dovoz jedál z vyše 50 reštaurácií, ale aj dovoz čerstvých potravín. Spoločnosť o tom informovala médiá v utorok.
„Bolt má na Slovensku státisíce zákazníkov a doručovanie jedla je už nejaký čas najvyžadovanejšou požiadavkou na ďalší produkt,“ vysvetlil regionálny manažér spoločnosti pre strednú Európu Roman Sysel.
Na využitie služby je potrebné stiahnuť si mobilnú aplikáciu Bolt Food. „V aplikácii zákazník uvidí dostupné reštaurácie a ich ponuky. Pred potvrdením objednávky aplikácia zobrazí zákazníkom cenu a predpokladanú dodaciu lehotu. Zákazník tiež môže sledovať svojho kuriéra počas celej doby doručovania. Aby mohla byť objednávka uhradená, musí používateľ zadať do aplikácie údaje o svojej platobnej karte,“ uviedol prepravca.
Podľa tvrdení taxislužby sa bude ponuka reštaurácií, ale aj obchodných reťazcov, odkiaľ si môžu zákazníci objednať čerstvé potraviny, rozširovať. V aktuálnej ponuke sú zatiaľ napríklad reštaurácia Burger King, Pizza Hut alebo Nordsee či obchody Malina a NÁKUPcheck.
Prioritou služby je však naďalej zachovanie bezpečnosti zákazníkov aj vodičov, predaj jedla či nákupu sa preto uskutočňuje bezkontaktne. Vodič nechá jedlo či nákup tam, kde určí zákazník, a nedôjde tak k osobnému styku.
Taxislužbu Bolt založili v roku 2013. Má vyše 30 miliónov používateľov vo viac ako 35 krajinách. Službu Bolt Food prvýkrát uviedli na trh v Estónsku v marci 2019. Služba je dostupná aj v Lotyšsku a Litve.

Súvisiace články

Aktuálne správy