Termín výstav Motocykel a Boat Show v bratislavskej Inchebe museli presunúť

Spoločnosť Incheba to zdôvodnila aktuálnou situáciou vzhľadom na výskyt ochorenia COVID-19 na Slovensku a v reakcii na udalosti posledných dní.

Výstavy Motocykel a Boat Show, ktoré sa mali konať v bratislavskej Inchebe od 12. do 15. marca, pre ochorenie koronavírus sa uskutočnia v náhradnom termíne. Informovala o tom v pondelok spoločnosť Incheba, a. s., s poukázaním na aktuálnu situáciu vzhľadom na výskyt ochorenia COVID-19 na Slovensku a v reakcii na udalosti posledných dní.

 

"Rozhodnutie o presunutí termínu výstav prichádza po zrelej úvahe s cieľom zodpovedne chrániť zdravie našich zamestnancov, vystavovateľov a návštevníkov," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa Incheby Martina Macková. Veľtržná spoločnosť už v uplynulých dňoch pristúpila k výrazne vyššej frekvencii čistenia a dezinfekcie spoločných priestorov a sociálnych zariadení a do priestorov, v ktorých sa konajú podujatia, inštalovala zariadenia s dezinfekčnými prostriedkami na osobnú hygienu.

"Incheba si uvedomuje vážnosť situácie a pozorne sleduje pokyny kompetentných orgánov," poznamenala Macková. "Napriek tomu, že Ministerstvo zdravotníctva SR a Úrad verejného zdravotníctva SR nepristúpili k obmedzeniu hromadných podujatí, presunutie uvedených výstav na náhradný termín vzhľadom na aktuálnu situáciu vnímame ako potrebný prejav zodpovednosti voči verejnosti," dodala Macková. Incheba verí, že vystavovatelia i návštevníci tento krok smerujúci k ochrane zdravia prijmú s pochopením. Nový termín uvedených výstav Motocykel a Boat Show spoločnosť zverejní v najkratšom možnom čase na základe vývoja situácie.

Ďalšie najbližšie veľtrhy a výstavy v bratislavskej Inchebe sa zatiaľ majú uskutočniť v avizovaných termínoch – Coneco a Racioenergia (25. – 28. marca), Autosalon (21. – 26. apríla) či Flóra Bratislava (30. apríla – 3. mája).

 

Súvisiace články

Aktuálne správy