Jeden z objektov CSS Domino v Prievidzi zrekonštruujú

Časť Centra sociálnych služieb (CSS) – Domino v Prievidzi čaká rekonštrukcia. Práce v jednom z jeho objektov sledujú jeho zateplenie, ako i riešenie bezbariérovosti. Dodávateľa prác hľadá Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnil vo vestníku verejného obstarávania.
Prestavbou objektu sleduje CSS – Domino skvalitnenie sociálnych služieb a jeho prispôsobenie novým a imobilným klientom, v rámci prác chce riešiť aj nové parkovanie. Objekt bude slúžiť ako denný stacionár pre maximálne ôsmich klientov, a to pre poskytovanie nového druhu sociálnej služby v zariadení.
Náklady na rekonštrukčné práce odhadol TSK na 365.095,49 eura bez dane z pridanej hodnoty, svoje ponuky môžu záujemcovia predkladať do 3. júla. Kritériom pre výber víťaza súťaže bude cena.
Poskytovanie novej sociálnej služby najmä pre osoby postihnuté autizmom, ktoré už ukončili povinnú školskú dochádzku, bude CSS – Domino riešiť ambulantnou formou. Využije na to budovu, ktorá v minulosti slúžila ako krízové stredisko.

Súvisiace články

Aktuálne správy