V strediskách TMR zaznamenali rekordný počet návštevníkov

Bratislava 25. februára (TASR) – Viac ako dva milióny návštevníkov prišlo do stredísk spoločnosti Tatry mountain resorts (TMR) v sezóne 2011/2012.
Spoločnosť, prevádzkujúca zariadenia cestovného ruchu v Nízkych a Vysokých Tatrách, ako aj známy akvapark Tatralandia, zaznamenala počas finančného roka 2011/2012 končiaceho vlani 31. októbra, medziročný nárast výnosov o 13 % na viac ako 43,3 milióna eur. Uviedli to dnes v Bratislave predstavitelia spoločnosti.
Čistý zisk TMR sa zvýšil o 12,8 % na 10,2 milióna eur a po schválení valným zhromaždením budú akcionárom vyplácať 1,06 eura na akciu. Na dobrých výsledkoch sa podľa predsedu predstavenstva a. s. TMR Bohuša Hlavatého odzrkadlili investície, ktoré za posledných šesť rokov dosiahli 144 miliónov eur.
V zimných strediskách Tatier pribudli nové lyžiarske trate, lanovky, ale aj zvýšená kvalita a rozsah poskytovaných ubytovacích, stravovacích a ďalších služieb. Spoločnosť rozširuje svoje aktivity aj na územie Česka, konkrétne do lokality Špindlerův Mlyn.

Súvisiace články

Aktuálne správy