WSM Group upevňuje svetové značky

Medzinárodný podnikateľ a hlavný investor v rade celosvetovo uznávaných spoločností Jiří Kubíček strategicky investuje do neburzového odvetvia elektronického obchodovania prostredníctvom série investícií v maklérskej a technologickej oblasti, čím využíva trhové príležitosti. Jeho firma GSM Prime regulovaná FCA, poskytovateľ likvidity FX a CFD so sídlom v Londýne, naďalej najíma skúsených odborníkov a je pripravená nadobudnúť významný podiel na trhu v dôležitej oblasti, ktorá nie je dostatočne využitá.
Spoločnosť GCM Prime nedávno získala inštitucionálnu obchodnú knihu CMS, čím upevnila svoju vedúcu pozíciu v oblasti Tier 2.
Kubíčkova technologická spoločnosť VT-Systems kúpená v roku 2015 s vývojovými tímami v New Yorku a Petrohrade, urobila transformačné kroky, aby mohla konkurovať na globálnej úrovni s maloobchodnými i inštitucionálnymi platformami a v štvrtom kvartáli tohto roku plánuje uviesť na trh nový produkt.
Viac informácií o produktoch a službách spoločnosti GCM Prime nájdete na http://www.gcmprime.com alebo získate e-mailom na adrese info@gcmprime.com
Zdroj: WSM GroupKontakt:
Marco Paredes III
tel: +44-20-3808-6674

Súvisiace články

Aktuálne správy