Oprava železničného priecestia na trati Medzilaborce – Radvaň…

OZNAM ŽSR: Oprava železničného priecestia na trati Medzilaborce – Radvaň nad LaborcomBratislava 12. septembra (TASR) - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňoch 13.

OZNAM ŽSR: Oprava železničného priecestia na trati Medzilaborce – Radvaň nad LaborcomBratislava 12. septembra (TASR) – Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňoch 13. a 14. septembra opravu železničného priecestia na trati Medzilaborce mesto – Radvaň nad Laborcom. Ide o železničné priecestie (s jedinečným identifikačným číslom JIČ SP1393) situované v km 101,818.
Dôvodom opravných prác na priecestí je zlý technický stav priecestnej konštrukcie. Zamestnanci ŽSR zdemontujú časti dožitej drevenej priecestnej konštrukcie, nahradia novou výdrevou a upravia nábehy cestnej komunikácie k priecestnej.
Zároveň tu zriadia v dĺžke 12 metrov aj nové štrkové lôžko a vymenia staré drevené podvaly za nové. Opravné práce sa realizujú vo vlastnej réžii, s použitím strojovej mechanizácie.
Počas denných výluk v čase od 07.00 do 14.00 h budú vlaky osobnej dopravy medzi železničnými stanicami Medzilaborce mesto – Radvaň nad Laborcom odrieknuté a nahradené autobusovou dopravou.
Podrobnejšie informácie o opatreniach v osobnej doprave sa cestujúci dozvedia z vývesiek umiestnených v železničných staniciach a poskytne ich aj dopravca – Železničná spoločnosť Slovensko na telefónnom čísle kontaktného centra – 18 188 a na internetovej stránke www.slovakrail.sk.
ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dochádza v dôsledku opravy železničného priecestia a trate a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Informáciu TASR poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

Súvisiace články

Aktuálne správy