Novým výkonným riaditeľom T-Systems na Slovensku je Daniel Giebel

Novým výkonným riaditeľom spoločnosti T-Systems Slovakia, s.r.o., sa od 1. apríla stal Daniel Giebel. Na poste nahradil Thomasa Bogdaina, ktorý funkciu zastával od februára 2012 a odchádza do dôchodku. Informovala o tom firma T-Systems, ktorá pôsobí v oblasti informačných a komunikačných technológií (IKT).
Giebel (40) prichádza do Košíc z pozície viceprezidenta služieb zákazníkom v T-Systems Limited vo Veľkej Británii. Podľa tlačovej správy tam pomohol zefektívniť kľúčové procesy a výrazne znížiť čas poskytovania služieb zákazníkom.
„Mojím cieľom je čo najviac vyťažiť z obchodných príležitostí a posilňovať pozíciu T-Systems Slovakia na trhu informačno-komunikačných technológií. Chceme byť najlepším zamestnávateľom v oblasti IKT vo východnej Európe. Naďalej budeme rozširovať portfólio a zvyšovať kvalitu našich služieb pre globálnych klientov a do spoločnosti priťahovať výnimočné talenty,“ uviedol Giebel pri nástupe do pozície.
Svoju profesionálnu kariéru spojil Giebel s T-Systems Limited vo Veľkej Británii, najprv na poste viceprezidenta produkcie, neskôr viceprezidenta služieb zákazníkom. V minulosti pôsobil aj vo funkcii riaditeľa Solution Design Workplace Services and Solutions (EUC) pre T-Systems International GmbH.
Košická firma má 100-percentného zahraničného vlastníka, T-Systems International so sídlom v Nemecku, a ako taká patrí do koncernu Deutsche Telekom. Služby poskytuje viac ako 230 zákazníkom – významným korporáciám z celého sveta. Top zákazníkmi sú Shell, Deutsche Telekom, Linde, Continental, Daimler, MAN, Friesland Campina či e.ON.

Súvisiace články

Aktuálne správy