C.S. CARGO Slovakia vlani s obratom 47 mil. eur

Spoločnosti vzrástli medziročne tržby o 5,5 percenta

Logistický provider, spoločnosť C.S. CARGO Slovakia, a. s. dosiahol za minulý rok obrat 47 mil. eur, v medziročnom porovnaní vzrástli tržby spoločnosti o 5,5 percenta. Vlaňajšok tak skončila so ziskom pred započítaním úrokov a daní (EBITDA) vo výške 2,8 mil. eur.

Ako ďalej informuje spoločnosť, aj napriek silnej konkurencii a rastúcim nákladom si dokázala v minulom roku zlepšiť pozíciu na trhu nákladných prepravcov. Podarilo sa jej to vďaka novým významným klientom, ktorých získala, navýšeniu objemu zákaziek pri stabilných zákazníkoch ako aj zrealizovaniu viacerých úsporných opatrení. „Zároveň sme rozšírili náš vozový park. Aktuálne tak disponujeme flotilou o počte 250 nákladných automobilov,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti C.S. CARGO Slovakia Michal Horák.

V aktuálnom roku plánuje spoločnosť rozšíriť ponuku služieb v oblasti špedície. Ako Horák podotýka, v uplynulom roku práve špedícia tvorila 30 percent z ich dopravných služieb. „Z pohľadu ďalšej expanzie spoločnosti plánujeme, aby sa v roku 2014 špedícia podieľala na tržbách v rozsahu 35 až 40 %,“ vysvetlil zámer spoločnosti jej generálny riaditeľ.

C.S. CARGO Slovakia, a. s. pôsobí na trhu logistických a dopravných služieb od roku 2004. V súčasnosti zamestnáva viac ako 500 zamestnancov. Je súčasťou skupiny C.S. CARGO, ktorá poskytuje svoje služby v strednej a východnej Európe, cez svoje dcérske spoločnosti pôsobí okrem Slovenska aj v Českej republike, Poľsku, Nemecku a Rusku. Poskytuje kamiónovú, leteckú a námornú dopravu a logistické služby.

Súvisiace články

Aktuálne správy