Intenzifikácia ČOV v Šaštíne – Strážach má stáť 5,3 mil. eur

Vo verejnej súťaži na riešenie havarijnej situácie Čistiarne odpadových vôd v Šaštíne - Strážach uspelo združenie firiem Doprastav a AQUAMAAT.

Havarijnú situáciu jestvujúcej čistiarne odpadových vôd (ČOV) v meste Šaštín – Stráže v okrese Senica má vyriešiť jej intenzifikácia. Na základe verejnej súťaže má projektovú dokumentáciu dodať a stavebné práce vykonať združenie firiem Doprastav, a.s. Bratislava a AQUAMAAT spol. s r. o. Nemce za 5,31 mil. eur vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH). Predpokladaná cena prác bola 4,58 mil. eur bez dane a v súťaži boli predložené dve ponuky, vyplýva z výsledku tendra vo Vestníku verejného obstarávania.

Mesto Šaštín – Stráže plánuje projekt financovať s využitím prostriedkov Európskej únie, o ktoré sa chce uchádzať po zverejnení príslušnej výzvy na predkladanie žiadostí. Súťaž vyhlásilo ešte koncom roka 2012 s tým, že práce plánovalo na päť rokov. Pri výbere zhotoviteľa rozhodovala ekonomicky najvýhodnejšia ponuka, keď celková cena mala váhu 60 % a ročné prevádzkové náklady 40 %.

Súvisiace články

Aktuálne správy