Obec Kuchyňa pripravuje výstavbu kanalizácie

Predpokladaná cena stavebných prác na kanalizácii v obci Kuchyňa v okrese Malacky predstavuje 758 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Obec predpokladá investíciu financovať z prostriedkov štátneho Environmentálneho fondu a z vlastných zdrojov.

Obec Kuchyňa v okrese Malacky pripravuje vybudovanie novej kanalizácie. Predpokladaná cena stavebných prác plánovaných na desať mesiacov predstavuje 758 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (909,63 tis. eur vrátane dane). Ako vyplýva z vyhlásenej výzvy na predkladanie ponúk, plánovaná je stoka v dĺžke 547 metrov, pätnásť šácht a kanalizačné prípojky v dĺžke 524 metrov. Obec predpokladá investíciu financovať z prostriedkov štátneho Environmentálneho fondu a z vlastných zdrojov.

Uchádzači o účasť vo verejnom obstarávaní môžu predkladať ponuky do 22. apríla. Jednou z podmienok je vykonanie rovnakých alebo obdobných stavebných prác ako je predmet zákazky počas uplynulých piatich rokov minimálne za 2 mil. eur bez dane. Aspoň jedna realizovaná zákazka musí mať zmluvnú cenu najmenej 500 tis. eur bez dane. Vyše osemstoročná obec Kuchyňa má približne tisícsedemsto obyvateľov a nachádza sa na západnej strane Malých Karpát v Bratislavskom kraji.

Súvisiace články

Aktuálne správy