Názory čitateľov


Názory k článku:
Akciové trhy minulý týždeň podporil Fed aj výsledky z Nemecka. Rizikom do ďalších dní ostáva Čína.

29. 11. 2022   Lilian
To some extent l dont think quarelling with your partner is the best approach if your’e suspecting he/she is cheating,you understand that we are all human and we are prone to denying allegation that will ruin our reputation.Apply wisdom by hiring an Ethical hacker that can get all his devices hacked then you have your evidence,contact this ethical hacker via
email: Samsmithcyberhost@g mail.com
Text & Whatsapp on: +1 (747)345-9036..
to get your partner device hack.
7uyt
28. 11. 2022   anonym
Zákerná vojna USA proti zvyšku sveta.
To, že naši americkí priatelia nie sú žiadni baránkovia, pochopila väščina sveta počas vojny vo Vietname.
Cieľom bolo udržať francúzsku koloniálnu nadvládu (t.j. feudálno-otrokársku ) a všetky prostriedky svätili účel - napalm, kazetové bomby - ale aj defolianty s dioxínmi.
Kuba - pre zmenu španielska kolónia - dopadla o niečo lepšie: za trest, že vyhnala Cosa Nostru však dodnes trpí absolútnymi sankciami (embargom) - z USA sa do Kuby nesmie vyviesť ani špendlík - hoci Kuba na Ameriku nikdy nijako nezaútočila ...
O Blízkom východe ani netreba hovoriť - problém vyhnaných Palestíncov nie je vyriešený dodnes - anexia ich územia je však vnímaná ako pozitívna, napriek tomu, že Európa si za to musela odniesť stovky mŕtvych po teroristických útokoch.
Pritom islamský terorizmus je z iného pohľadu národooslobdzovací boj - čiže to isžté ako SNP - alebo spôsob, akým bojujú Ukrajinci, keˇdže ich aráda je príliš slabá.
Aktuálne však táto vojna neprebiehla len na Ukrajine - kde sa už stabilizovala (svet si zvykol a tak sa Ukrjina zmenila na pokusnú strelnicu, kde si veľmoci testujú nové zbraňové systémy a metódy vedenia vojenských operácií - najmä veľmi špecifický problém boja klasickej armády proti guerille - keďže sily protivníkov sú naozaj extrémne nevyrovnané a keby Rusi chceli, tak konflikt ukončia totálnou porážkou Ukrajiny - a vymazaním z mapy sveta - za cca 15 minút - čo priznávajú aj US vojenskí odborníci)
Zaujímavejšia je však Čína, lebo tam naši americkí priatelia používajú klasický mechanizmus - rozoštvanie obyvateľstva - ktorý všade vo svete funguje perfektne - zaujímavé, že nie v USA - zrejme preto, že tam sú ľudia držané na uzde pevnejšie, než to dokázali komunisti (ideológie síce burcujú, ale peniaze sú peniaze a USA je jediný štát na svete, tkorý si beztrestne môže vytlačiť (sfalšovať) ľubovolné množstvo (čo aj robia) - lebo Bretton-Wood).
A tak teraz bijú Čínu za to, že sa stará o blaho jednotlivca (nedovolí vírusu SARS CoV2 kosiť občanov) - na čo sa USA aj EU vybodli a nechali zbytočne pomrieť cca 1000x toľko vlastných občanov, než Čína. Jediné o čo išlo, boli provízie od Pfizeru - ale aj super kšefty s Ivermectínom (ten veru tiež nebol zadarmo a hlupáci aj tak naleteli) - lebo v demokracii je ľudský život bezcenný a jediné, čo sa ráta sú peniaze :(((
28. 11. 2022   anonym
čo je toto za balíček? dezinformácií
1/1