Články jedného autora

Vzdelávajme, neobmedzujme
- 25. 5. 2007
Ministerstvo spravodlivosti chce zákonom stanoviť, aby finančné inštitúcie zverejňovali svoje poplatky na jednej webovej stránke, čím sa budú dať veľmi ľahko porovnať.
134 miliónov za servilnosť a sľuby
- 24. 5. 2007
Vyše 7 mesiacov vláda spala sladkým spánkom Šípkovej Ruženky a termín zavedenia eura sa blížil. Najskôr zaspala vymenovanie Splnomocnenca vlády pre zavedenie eura, doteraz sa nezobudila, aby navrhla viceguvernéra NBS pre menovú oblasť.
Neoplatí sa ťahať tigra za chvost
- 19. 5. 2007
hovorí jedno z vietnamských prísloví.Neoplatí sa ťahať tigra za chvost - prichádza mi na um vždy, keď s pobavením počúvam výhrady terajších opozičných politikov typu - kde je sľubovaná progresívna milionárska daň, kde je sľubované zdanenie dividend a zdanenie mimoriadnych ziskov spoločností? Veď ste oklamali svojich voličov! Táto očividná schizofrénia ma nakoniec priviedla k nasledovnému zamysleniu sa o tom, čo je v politike reálne možné a uskutočniteľné, a čo sú len chiméry a prázdne sľuby.
Poďme spolu spočítať výhody zavedenia jednej zdravotnej poistovne
- 17. 5. 2007
Tak premiér sa nám z toho dostal elegantne. Aj s ministrom zdravotníctva tvrdí, že vytvorením jednej zdravotnej poistovne ušetrí miliardy a tým zdravotníctvu pomôže.
Jedna poisťovňa, jedna banka, jedna strana, jeden muž
- 16. 5. 2007
Milá vláda,dúfam, že podporíš návrh ministra zdravotníctva na zavedenie práve jednej zdravotnej poisťovne.
Reklame sa človek nevyhne
- 15. 5. 2007
Reklame sa človek nevyhne. Či chce, alebo nie, ovplyvňuje ho. Tak v negatívnom ako aj pozitívnom zmysle slova.
Prečo platíme koncesionárske poplatky?
- 11. 5. 2007
Moje jednoduché myslenie nevie pochopiť paralely medzi hokejom, verejnoprávnosťou a reklamou.So sedliackym rozumom by som pochopil, že koncesionárske poplatky sú akýmsi vykúpením, aby som nemusel pozerať reklamy na nebežné pracie prostriedky a aby film bežal bez prestania.
Pracovať na Slovensku alebo v zahraničí?
- 10. 5. 2007
Zásadná otázka pre každého človeka, ktorého profesionálny život sa ocitol na križovatke. Či už je to ukončenie vysokej školy, strata zamestnania, alebo frustrácia z nudnej práce, dnes už rozhodnutie "kde pracovať" nie je limitované štátnymi hranicami.
Prečo banky taja najvyššie úroky?
- 8. 5. 2007
Ponúkame úvery od troch percent. U náš môžete získať úver už od dvoch percent. Pri každom takomto texte by si mal každý všimnúť dôležité ale o to nenápadnejšie slovíčko od.
O slobode a objektívnosti médií
- 4. 5. 2007
V poslednom čase táto téma vo verejnosti dosť rezonuje a vzhľadom na jej charakter vzbudzuje značné emócie.
Strana 1 z 10Staršie