Energetici prídu diskutovať do Vyhní

Diskusia o aktuálnych témach v energetike bude prebiehať na konferencii ENERGOFÓRUM® 2016 - elektrina, ktorá sa bude konať 13.

Diskusia o aktuálnych témach v energetike bude prebiehať na konferencii ENERGOFÓRUM® 2016 – elektrina, ktorá sa bude konať 13. a 14. októbra 2016 v hoteli Sitno vo Vyhniach.
Záštitu nad odbornou konferenciou prevzalo Ministerstvo hospodárstva SR. Generálny partner konferencie je spoločnosť Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a.s.
V rámci prvého bloku budú prezentované perspektívy Slovenska v EÚ a nový dizajn trhu s elektrinou, ďalej aktuality z domáceho trhu a prvý deň zavŕši panelová diskusia o podnikaní v energetike. Druhý deň bude patriť inováciám v energetike a konferenciu ukončí panelová diskusia analytikov a odborníkov o ich pohľade na trh s elektrinou.
Odborná konferencia ENERGOFÓRUM® začala písať svoju históriu v roku 2006. Odvtedy sa každý rok, vždy pod záštitou Ministerstva hospodárstva SR, stretávajú predstavitelia štátneho, súkromného a akademického sektora, aby prebrali aktuálne témy v energetike u nás a v zahraničí. Desať predchádzajúcich ročníkov konferencie ENERGOFÓRUM®, od roku 2013 samostatne pre komodity elektrina a zemný plyn, predstavuje spolu takmer 2000 účastníkov z viac ako 200 spoločností a inštitúcií.
Organizátorom konferencie ENERGOFÓRUM® je spoločnosť sféra, a.s., významný dodávateľ IT riešení a služieb pre energetiku.

Súvisiace články

Aktuálne správy