Nové nákupné centrum v Trnave zamestná 120 ľudí

Výstavba The Mall Trnava stála 9,5 mil. eur, obsadenosť je zatiaľ 60 %

Obchodné centrum The Mall Trnava pri juhovýchodnom obchvate Trnavy privítalo v stredu prvých zákazníkov. Projekt belgickej spoločnosti Extensa Group má 17 tisíc metrov štvorcových predajných plôch a stál 9,5 milióna eur. Prácu v jednotlivých prevádzkach našlo v prvej fáze približne 120 ľudí.

 

Súčasťou obchodného centra je hypermarket Carrefour, v poradí piaty na Slovensku, a niekoľko maloobchodných objektov s takzvanými big boxmi. Ich obsadenosť je momentálne šesťdesiatpercentná, ďalší nájomcovia pribudnú v lete. Návštevníci centra majú k dispozícii 700 parkovacích miest. Developer je podľa zástupcu Extensa Group Štefana Harmaňoša pripravený po dvoch – troch rokoch projekt rozšíriť o druhú etapu, v ktorej môže byť ďalších zhruba 10 tisíc metrov štvorcových plôch. Na tieto plány má vyčlenené pozemky, ktoré budú zatiaľ slúžiť ako zelená plocha.

Carrefour si podľa šéfa jeho slovenskej časti Stephane Selliera trúfa pritiahnuť do trnavského hypermarketu denne zhruba 8 tisíc platiacich zákazníkov.

Súvisiace články

Aktuálne správy