Prvý MINI BAR na svete je v Budapešti

V maďarskom hlavnom meste oficiálne otvorili brány prvého baru na svete inšpirovaného britskou automobilovou značkou MINI.

Hostia tu môžu v každom rohu baru vidieť a cítiť detaily známe z dizajnu automobilov značky MINI. Výber farieb, foriem a materiálov odzrkadľuje prvky používané značkou. Bar so 100 m² vnútorného priestoru a 60 m² terasy poskytuje dostatok priestoru pre vynikajúce a nenapodobiteľné party. „Navyše v kuchyni pripravujeme pre svojich hostí gastronomické lahôdky v kvalite hodnej značky MINI,” hovorí Balázs Gubcsó, spolumajiteľ, ktorý už prevádzkoval niekoľko štýlových a trendových barov a reštaurácii.

Automobily MINI ho prvýkrát očarili pred desiatimi rokmi, kedy sa stal šťastným majiteľom modelu Cooper S. “Odvtedy som sa stal čoraz väčším fanúšikom značky. A odteraz mám na jej úspechu aj obchodný záujem. Môj nápad sa zapáčil aj stredoeurópskemu a mníchovskému vedeniu značky MINI, mali za to, že jednej z najštýlovejších značiek sveta sa dostane starostlivosti, ktorú si zaslúži: počnúc od náročného a nápaditého jedla cez kvalitný dizajn pripomínajúci automobil MINI, až po exkluzívne a skutočne mestské prostredie”  povedal Balázs Gubcsó.

“Značka MINI má mnoho fanúšikov po celom svete vrátane strednej Európy. Preto bude MINI BAR BUDAPEST pre lokálnu a globálnu MINI komunitu  ideálnym miestom pre zdieľanie životného štýlu MINI," dodal Denis Baudouin, konateľ maďarského zastúpenia značky BMW, spoločnosti BMW Group Magyarország.

Na oficiálnej otváracej party oslavovalo otvorenie svetovo prvého MINI BARU viac ako 400 pozvaných hostí. celosvetovo jedinečný baru nájdete v srdci maďarského hlavného mesta na námestí Szent István tér.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy