Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako sa dotkne embargo na ruskú ropu Slovenska? Ak nebude poškodená infraštruktúra, zatiaľ nijak, tvrdí Hirman

6. 12. 2022   xxx
Dopadne to ako vždy pri týchto tupých sluhov zahraničných oligachov a to som pozeral, že benzín je konečne pod 1.6 eur/l, najvyšší čas niečo s tým robiť, že eurotupci? Švábovi sa zjavne zdá cena ropy príliš nízko. Banda protieurópska a protislovenská.
5. 12. 2022   Konšpirátor
To sa už nedá ani komentovať. Ruská ropa sa aktuálne predáva po 55 dolárov za barel. Ak Slovnaft prestane spracovávať ťažkú ruskú ropu, tak nebude dostatok nafty a bude veľmi drahá. Benzínové auto bude výhodou, aspoň dočasne.
6. 12. 2022   Z
Presne o to týmto Švábistickým šmejdom ide, inflácia budúci porastie ešte viac, v životnej úrovni sme už klesli pod Čínu
5. 12. 2022   Rodriquez

Excellent job done by ROOTKITS CREDIT SPECIALIST, I did come across good reviews on this page last week how they helped a lot of people fix their credit score, recovery stolen fund, bitcoin, and my wife advised we give a try as I had to be awake lately to see how I could get my credit score back on track but to no avail, we got scammed by some group that never came through. I'm happy yesterday, this amazing company cleared my negative items, 14 inquiries, collections and boost my score from 564 previous report to 796 excellent score on the 3 credit bureau on permanent credit fix, chase bank and 2 other credit unions that declined my request today approved my application and the company added 2 positive trade lines. You can reach out to them on ROOTKITSCREDITSPECI ALIST AT GMAIL DOT COM/WHATSAPP: +1 (626) 514 0620.
5. 12. 2022   anonim
pán minister,ked bude poškodená,budeme tu ropu sem voziť v kantečkách?
5. 12. 2022   Pedro7
Rurok sa toto zatial nedotkne a o cca 3-4-5-6-7-8 rokov co ?! Dumaˇ ze sme v perdoli - Nemecko konkurencie - schopne uz nebude a my sme naviazany na nich - cize kde sme ?! V p..i !
5. 12. 2022   anonym
Veľmi dobre si to napísal, priateľu. A už len treba dodať, že naši priatelia z Ukrajiny zvýšili poplatky za tranzit ropy. Takže nás sa to už dotklo.....pán minister. Ono je dobre si poznatky doplňovať....sedlia k to tak robí.
5. 12. 2022   mojnazor
Ale toto je debil, nie sedliak... vraj odborník, je mi na grc z toto človeka !
5. 12. 2022   mojnazor
kedy zdaníte slovnaft za zneužívanie trhu?
6. 12. 2022   anonym
Ty bud rad ze tu je Slovnaft, jake zneuzivanie, energie na vyrobu nafty a benzinu a zaplatienie personalu, chcemia na vyrobu, dovoz chemie na vyrobu a odvoz a doprava na benzinky to si myslis ze je zdarma, tvoj zametnavatel ti preco neda viac na vyplate, ma velke vydavky za energie, dane, co ste si volili to mate, teraz neplacte, svet sa bori v problemoch a teba zaujima dan slovnaftu, len aby ten tvoj sef a ty si platil dane ked tak tu vsetci skacete.
1/1