Názory čitateľov


Názory k článku:
Akcie klesajú, obavy z inflácie rastú. Týždeň vo svete

9. 10. 2021   oliver
Nemôžete vidieť bitcoin a ethereum, nemôžete sa ich dotýkať ... Napriek tomu na obrázkoch zobrazujú zlatú a striebornú mincu.
..
Bláznivé, ako si ľudia kúpia jeden BTC za 50 000 dolárov a nemá hodnotu mimo svojho dopytu. Ale nekúpite striebornú mincu, ktorá je 22 dolárov za uncu.
..
Bez striebra nie je žiadne krypto. striebro je antibakteriálny, je najviac odrážajúcim kovom a je najviac elektricky vodivým kovom používaným v solárnych paneloch, inteligentných telefónoch, počítačoch, zrkadlách, elektrických vozidlách, v zdravotníctve, v zubnom lekárstve, v klenotníctve a v peniazoch/mene. Napriek tomu je nedostatočne milovaný a podceňovaný, ľudia by si radšej kúpili niečo s 10 -ročnou históriou, ako sú bitcoíny alebo hlúpe NFT ... .. smutný smutný svet, v ktorom žijeme plný ignorantských a mozogmi vymytých mozgov
10. 10. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
Keby si si nazoomoval tú mincu, tak by si zistil že to nie je zlato ale fine copper. Problém zlata a striebra je že sa ním nedá platiť. A ani ho nevieš rozoznať či je pravé alebo duté, alebo zliatina alebo pozlátený wolfram.
Hodnota bitcoinu je aj v tom, že je to platobný systém. A praktickosť platenia má vysokú hodnotu.
Smutné, že sa vyjadruješ k veciam, ktorým nerozumieš, radšej si choď štrngať zlaté pliešky s ďurkom tliachačom karpiškom
12. 10. 2021   caessar1212@azet.sk
Zdá sa že tomu celkom nerozumieč ty a ešte máš aj potrebu urážať. 1. Strieborné mince sa falšovať neoplatia lebo náklad by presiahol aktuálnu cenu mince 1oz 2. Bitcoin je čisto virtuálny nemá budúcnosť pretože je výrazom slobody a nezávislosti od centrálnych bánk, preto ho nedovolia, bude vyhlásený ako ilegálne platidlo a banky ho prestanú meniť za eurá a doláre. Okrem toho ťažiari/už sú likvidovaní v číne/ budú postupne zlikvidovaní aj tu, urobiť sa to dá niekoľkými spôsobmi od legálnych po vypálenie.
1/1