Názory čitateľov


Názory k článku:
Rodiny v núdzi dostanú 333 eur na dieťa, dohodla sa na tom koalícia 

19. 5. 2021   elena.istvanova@centrum.sk
Nepracujúcim pchať peniaze a pracujúcim uberať, pridávať im akurát tak roky na odchod do dôchodku. Mám dosť takej pochybnej solidarity.
13. 5. 2021   anonym
Ja aj manzelka pracujeme a sme v nudzi ale podlaich vypoctov sme asi za vodou....!
15. 5. 2021   lesnikJozo
Tak nepracujte, stat vas podpori. Budete oddychnuty a mozno aj na tom istom.
13. 5. 2021   M.V.
Mal by som porozumenie pre jednorázovú dávku rodinám, ktoré majú pracovný životopis,napríklad v Nitre, kde chýbajú, nejaká aktivita bola aj v Podbrezovej, ale toto sa už stáva pravidelnou sociálnou dávkou. Nejaký 1,5 násobok životného minima je zavádzajúce, ceny tepla, vodné, stočné rastú obvykle od polovice augusta a prenájmy rastú bez preskúmania príjmov a možností ľudí - trh to nezohľadňuje. Suma 333 je už úplná záhada, prečo tam nie je aj 33 centov. Treba rozdávať aj elektroautomobily - dajcedajce.
13. 5. 2021   Numerológ Amatér
Samozrejme, že všetci politici, majú rodiny v paži, lebo z ich pohľadu je to len základné stádo daňových nevoľníkov.
Akože ľavicový bard slovenskej politickej scény to prekrásne vyjadril výrokom, ktorý vošiel do dejín psyciatrie "Ľudia si zaslúžia istoty ..." - ale bohužiaľ len prvá časť, lebo celý výrok by bol býval príliš dlhý "... ak si ich dokážu nakradnúť tak, ako my" ;)
Každopádne je úspechom, že demokratickí politici sa poučili z VOSR a Víťazného Februára a tak už nemajú záujewm, aby na námestiach demoštromavali milióny nasratých spoluobčanov - lebo nejakí komouši by to zase raz mohli zneužiť.
Takže radšej tých 333 Eur na dieťa s ťažkým srdcom oželejú a skúsia si ukradnúť niečo iné.
Čo ja v zásade chvályhodný vývoj od opice k opici.
Ideologicky je však veľmi zaujímavé, čo chceli povedať symbolikou polovičného Diabla - možno sa najnovišie už aj Satan začína deliť na viacej častí - tak ako vlnovokorpuskulárny dualizmus, či trojjediná Božská osoba ;)
13. 5. 2021   anonym
Bez deti ale nieje rodina, len ekonomicky cinna domacnost.
Takze opat zvitazia etnika, mnoziace sa na plne davky, alebo teoreticky budu menej trestany za zivot v kolonii, vlastnici deti.
13. 5. 2021   apoliticky
preco je na fotke biela rodina...ked vsetci vieme ze vacsinu ,,pomoci,, dostanu osadnici ?!
13. 5. 2021   Internacionálna Pomoc
Pred pár dňami Čína s hrôzou skonštatovala, že sa začína zmenšovať.
Odkedy kuliova pozahadzovali dolámané bicykle a nakúpili bavoráky, tak sa pôrodnosť zmenšila a tak už nie je treba, aby ju vláda regulovala, alebo vidiečania museli hlušiť dievčatkaá - ako bolo ľudovým zvykom v minulosti.
Takže naši čínski priatelia sú momentálne v panike, že Čína zostarne a nebude mať kto robiť na narastajúcu armádu dôchodcov.
Logicky by preto teraz radi zvýšili pôrodnosť ...
Keďže číňan nevie rozlíšiť belochov, tak ako my nevieme rozlíšiť Číňana od Kórejca, Japonca, či Vietnamca - možno by tu bola šanca na win-win riešenie ?
Čo tak vyviezť našich fertilných, počerných spoluobčanov do Číny ?
1) Číňania by za to iste radi bohate zaplatili (a keďže sedia na hore amerických dlžobných úpisov, nebol by to pre nich žiaden problém - pričom originálne americké dlžobné úpisy sú minimálne pre časť nášho politického spektra cennejšie, než vlastné deti, Písmo Sväté a prípadne aj Talmud s Tórou a Kabalou )
2) naši opálení spoluobčania by si mohli myslieť že sú exportovaní do Veľkej Británie a tešiť sa tučným sociálnym dávkam a príležitosti kradnúť sliepky aj v zahraničí
3) keďže Číňania už majú bohaté skúsenosti s poľudštením islamských Ujgurov a iných demonštrantov, zrejme by veľmi rýchlo dokázali pretransformovať aj totálne neprispôsobivých na tak dokonale prispôsobených, ako švajčiarske hodinky
12. 5. 2021   L.P
Pomoc by mala dostat len rodina,kde pracuje aspom jeden rodic min.5 rokov na plny uvazok.Alebo pracoval do plandemia....
13. 5. 2021   Dobrú Chuť
Ja si zase myslím, že pomoc by mali dostať výhradne deti celebrít - napríklad Cibuľkovej, Beňovskej, Kollárove, či vnúčatá Lady Di (deti žijú predsa aj v zahraničí).
A nie nejakú almužnu, ale normálne peniaze - však načo je komu 333 Euráčov, čo nestačí ani na slušnú večeru v lepšej reštike ?
Slovenské mamičky by sa predsa iste potešili, keby mohli v slovenskej tlači, televízií, či na iných fasbúkoch a Instagramoch ešte častejšie a porobnejšie vidieť zbožňované detičky, zbožňovaných celebrít - veď to vlastné, špinavé a uškriekané decko majú na očiach stále ...
Naše deti si zaslúžia kľúčik na krk - a ako hovrieval náš spolubojovník v NATO Obersturmbahnfürer Schießkopf "kopi to prtel" - nech sa naučia bojovať o stravu z kontajnera s medveďom - lebo len tak si zaslúžia Ficove istoty, pretože si ich najprv musia vybojovať a potom ustrážiť, aby im ich naukradol ...
1/1