Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéf Vacuumlabs: V kryptotechnológiách vidím veľké možnosti, Slovensko sa môže stať svetovou fintechovou veľmocou

12. 5. 2021   ja
fuuuha, nevedel som ze slovaci kodia appky na cardano blockchaine, super, len tak dalej!!!
11. 5. 2021   kakadu
S najlepším fintechovým riešením prišiel Matovič s Blackjack,
ktorý Matovičovi vyniesol 500 miliónov €, bez verejnej súťaže,
za testy, ktoré nie sú vhodné na testovaciu masovku
11. 5. 2021   anonym
Optimista ako Mafuko, alebo pred tym Meciar..
Videli Koloniu, ako Svajciarsko.
Mozno, keby fungovali Jaslovke Bohunice a cely vykon atomky, by pohanal obrovsku kolokacnu jednotku, velku od Rakovic, az po Madunice, plus teplo odpadove, by sa vyuzilo na vykurovanie sklennikov, sidliska a automobilky v TT, tak by takyto projekt mohol fungovat.
Obavam sa, ze ale kolonia by z toho nemala nic, len vyssie ceny za elektricku energiu, plus naklady na manipulaciu z palivom a naklady na jadrove palivo, ako je dobrym zvykom u nas v kolonii. Lebo sme lacny akumulator a dodavatel, kompenzacny clen, nestabilnej ekoteroistami napadnutej energetickej sustavy EU, ale naklady na prevadzku elektrarni a lacnejsiu cenu elektrickej energie nemame, najma vdaka p. Hojlencikovi, ktory naucil distributorov, vytvarat primerane a ospravedlnitelne naklady, ktore sa premietaju do cien elektrickej energie pre domacnosti v nasej kolonii.
11. 5. 2021   Facebook_BitcoinoviSpekulanti
PoS (proof of stake) a dPoS coiny majú nízku spotrebu elektriny. Doštudovať.
12. 5. 2021   anonym
Fin tech a svietiace hviezdy serverky, pre podobne kolokacne a ulozne miesta, maju velku spotrebu energie. Navyse ta spotrebovana energia, ma svoje vyhody, cim jej viacej je spotrebovane, tym vatsi profit ma ten, kto tu energiu spotrebovava, ak si tu energiu aj vyraba, pretoze ak je zdroj energie vytvoreny, pre konretnz ucel, tak prebytok sa lahko predava.
12. 5. 2021   Moniker
PoS nie je ani zdaleka tak bezpecny ako PoW. Dostudovat.
1/1