Názory čitateľov


Názory k článku:
Bill Gates: Aj keď sa veci vrátia do polonormálu, v nasledujúcich rokoch nás čaká utrpenie

6. 5. 2020   senkovic
Pekne nás tento hajz.l pripravuje na budúcnosť, ktorá má byť už len horšia ako blízka minulosť. Aj s Faucim by si zaslúžili... za klamanie ľudstva a prípravu na zlý život v budúcnosti, ktorý vymyslela svetová elita, majitelia sveta, globálny prediktor, židia, satanisti - vyber si výraz , ktorý sa komu páči, aj tak sa jedna o tých istých Neľudí.
3. 5. 2020   us_ama
Sa budes prazit v pekle aj s tvojimi oknamy....hajzle... .
1. 5. 2020   setag
už mu z tých peňazí riadne dr be! stal sa z neho jeho odporný človek! už bol testovaný na koronu? a prečo ju dodnes nechytil žiadny multimilionár a nezomrel na koronu žiadny politik?! že by už boli zaočkovaní???
28. 4. 2020   anonym
sa cudujem ze ho niekto este neodje... ved sposobil smrt uz mnohym ludom pri vakcinach, a ze sa nikto nenasiel komu zomrelo dieta napriklad. pockat si na toho hajzla a vystrielat do neho cely zasobnik
26. 4. 2020   inšpektor
Tohto darebáka by bolo treba izolovať. Je to známy eugenik a jeho túžbou je len vakcinácia rôzneho druhu a čipovanie ľudí.Preto neustále straší ľudí a vyvoláva psychózu, aby sa ľudia ľahšie ovládali.
27. 4. 2020   Adam
Vakcína sa má postarať o to aby sa ľudia nemnožili ako králici.
28. 4. 2020   anonym
alebo nemnozili vobec, tak na to pozor.
25. 4. 2020   anonym
Nech pride co ma prist, ludia si zvyknu tak ako do teraz na vsetko. Ale preco tento blbec strasi ludi? To je dneska trend, predhanaju sa kto prinesie katastrofickejsi scenar aby bolo este viac stresu depresii a samovrazd. Je to primitiv.
25. 4. 2020   tobi
Vynárajú sa tu určití ľudia, ktorí zrazu všetko vedia. Jeden prorok vie, že to príde, aj kedy to príde, kedy sa to vráti do polonormálu,kedy bude vakcína a aké utrpenie ľudstvo čaká. Iný zase vydal proroctvo, že na nápravu následkov toho, čo sa tu deje, bude potrebných 1 bilón dolárov,atď. Čo je to za ľudí ? A odkiaľ majú takéto informácie? Napr. na vyriešenie otázky množstva financií, potrebných k sanovaniu svetovej ekonomiky, by u nás výskumný ústav potreboval veľa času a prostriedkov,kým tu to nejaký starý muž vysype rovno z rukáva.Potrebujeme ešte vôbec národné štáty, vlády a parlamenty,keď sa zdá, že o Nás sa rozhoduje niekde úplne inde ?
25. 4. 2020   Filan Trop
Za svoje celoživotné dielo by mal dostať pomník a veniec z vavrínových listov.
A za jeho celoživotné dielo by ho mali do podstavca toho pomníka zamurovať a tie vavrínové listy mu natlačiť do papule ...
25. 4. 2020   jim45
A zaco. Mikropocitace by sa presadili aj bez dosu, windows vynasli v xeroxe a pokracoval Jobs s lepsim UI ako mal Gates. PC Office urobili aj ini pred Microsoftom. Gates je dobry obchodnik, ale technici boli lepsi.
28. 4. 2020   anonym
gates nebol ziadny obchodnik ani nic podobne, to je najvacsi omyl, v podstate tam moholo byt aj vrece zemiakov. staci sa pozriet na jeho otca, gates senior a jeho "priatelia" soros, rockefeller, ...
24. 4. 2020   sibbil
A on je co boh??? ked vsetko vie ako to bude.Pockame si na vakcinu a nemusi kazdy dristat
24. 4. 2020   MarioRodriguez
Nie, iba napísal svoj názor ako to podla neho bude... Samozrejme jednoduchý lud sa zase musí uraziť. :)))
25. 4. 2020   apoliticky
Nie...on je zlodej...co ukradol patent Steva Jobsa...
1/2staršie