Názory čitateľov


Názory k článku:
Opatrenia na náhradu straty príjmov najviac postihnutých zamestnancov by mali byť podľa analytikov rýchle

28. 3. 2020   anonym
Najrychlejsie a najlacnejsie opatrenie, je nechat ludske zdroje umierat, podla toho, ako si ziadaju montovne, alebo priemysel.
Pretoze ak poskodime hospodarstvo, dlhou karantenou a prezije prilis vela ludskych zdrojov, vdaka opatreniam, tak po skonceni epidemie, budu tieto ludske zdroje umierat na nasledky opatreni a krizu, ktora sa nebude dat "odpracovat".
Postihnuty zamestnanci, su zamestnancami. Ak budu postihnuty prilis, stanu sa nezamestnancami. Po uplynuti radostnej 6 mesacnej dovolenky, ktora je velmi zle platena, ale da sa prezit, pride obdobie socialnych davok, ktore sa uz prezit nedaju, avsak je to otazka odolnosti jednotlivca.
Ak vyskoci nezamestnanost v ramci jednej kolonie EU, na na beznych 20-30%, nieje to az take zle. Horsie je, ze vatsina ludskych zdrojov, ma vsetko pozicane a stratou zamestnania a prijmu, tieto pozicane veci zmiznu. A ako prve zmizne byvanie, najma to, ktore maju v blizkosti, zaniknuteho zamestnania.
Obrovska vyhoda pre tuto koloniu je, ze velke mnozstvo ludskych zdrojov, pracujucich ako zivnostnici, alebo malopodnikatelia, dostanu velku figu borovu a budu riasit situaciu nezavisle na politickych a krizovych rozhodnutiach, hoci aj napriklad lupeznou sebevrazdou.
29. 3. 2020   lues
rád čítam tvoje komentáre
vždy sa dobre pobavím...a pritom máš naviac ešte aj pravdu
29. 3. 2020   anonym
A to si predstav tu tragikomediu, ked napriklad herci a herecky, budu musiet lopatovat, aby mali co jest. Opat sa objavi prirodzene chudobny komediant, hladny umelec, poulicny kaukliar, chudobny spisovatel, ludovy rozpravac..
Z narodneho divadla, mozu spravit parkovisko, z reduty opat mestsku sypku.
1/1