Názory čitateľov


Názory k článku:
Na trhu je záujem o byty, ktoré je možno financovať z bežného príjmu

16. 6. 2019   anonym
To znamena asi ze sa jedna o pivnicne priestory, povaly, maringotky a obytne kontajnery na strechah panelakov, zateplene kontajnerove stojiska, pripadne garaze a ine priestory, preklasifikovane na obyvatelne, alebo docasne obyvatelne.
Ostatne rodiny, mozu zo svojho prijmu docasne byvat v letnej sezone v stanoch, na vyhradenych miestach, dostanu aj pripojku elektricku, na zimu si stany zateplia paplonmi a postavaju nad stanom vatsi stan.
Velkou vyhodou je parkovanie vedla stanov, lebo v pripade velkej zimy, sa mozu premiestnit do osobneho motoroveho vozidla.
To je mozne financovat z bezneho prijmu.
Od buduceho roka to uz bude drahsie, najma trvale statie vozidla na ulici.
Teda v BA.
16. 6. 2019   anonym
Človek by sa mal dostať k bývaniu už v dvadsiatich, aby si mohol založiť pohodlne rodinu = nových daňových poplatníkov pre štát ! Lebo to čo je teraz, prvorodičky po 40 je výsmech a ešte koľko je jedinacikov, tí demografiu nezachrania
21. 6. 2019   Fero
Ja si myslím že s rozmnožovaním to netreba preháňať ľudí je už viac ako dosť, prepchaté cesty, mestá, nakupné centrá nemocnice atď....
16. 6. 2019   fero z BA
krásna budúcnosť krajiny pod vedením komunistov v SMERe.... stavajú sa králikárne a Slovensko trhá všetky rekordy v Európe v najnižších výmeroch bytov na obyvateľa. Slovač bude bývať v kobke 3x2 m a psychopatov bude pribúdať
16. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
A za tie kobky zaplatia pri prípadnej tzv.DPH viac ako sa od nich požaduje, viac ako sa im nariaďuje, viac ako sa im pod vyhrážkami a sankciami prikazuje.
23. 6. 2019   working class hero
tak povedz podnikatelom nech stavaju vacsie a lacnejsie
16. 6. 2019   Kvalitná Spermia
Dvaja mladí ľudia majú kariérne makať a nie myslieť na sprostosti. V akom veku je demokraticky správne sa rozmnožovať im ukázal priamo pán Prezident. A má pravdu, lebo nepochybne je neporovnateľne pohodlnejšie jazdiť si zatrtkať lietadlom, než sa potiť v MHD ;)
16. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
Pri kúpe bytu /a nie iba pri takejto kúpe/ si všimnite z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
1/1