Názory čitateľov


Názory k článku:
Krajina šialeného bohatstva, kde je celá spoločnosť založená na zarábaní peňazí

15. 12. 2019   classic chess
"Oslavovať bohatstvo v krajine, kde k nemu nemá prístup 99 obyvateľov môže byť choré." No ak má Singapúr celkový počet obyvateľov 4 987 600, tak ak iba 99 z nich je chudobných, je to zázrak.
15. 12. 2019   Kryptoanalytik
Hodiny hĺbam nad touto tajuplnou informáciou: "Syn, ktorému predné zuby vyrazila zátka z fľaše Dom Perignon" a stále neviem vyriešiť tento hlavolam :(
Ale asi v tej vete musí byť skryté niečo nesmierne dôležité, keď to je v nadpise ...
Možno "syn" znamená "USA", "predné zuby" znamná "kongres", "vyrazila" znamená "termonukleárne zničenie", "flaša" by zas mohla byť "severokórejská strategická raketa" a "Dom Perignon" je možno "brucho" - čiže "Kočner".
To by potom znamenalo, že ako odvetu sa americké sankcie sa Končner spojil s Kim-Čong-Unom a práve letí na kongres USA severokórejska atómová bomba !
Strašné čo i len pomyslieť :(
Každopádne úplne iný význam by mala hrozivá, šifrovaná správa: "Dcéra, ktorej predné zuby vyrazila zátka z fľaše Hubert De Luxe" - to si ani netrúfam dekódovať ...
15. 12. 2019   M. V.
Skúšam si p redstaviť, ž tam zo dňa na deň vymenili obyvateľstvo za Slovákov.
15. 12. 2019   Voľte tirkizové sestry Stoutové!!!
Najväčší kapitál sú tam ľudia, takto mysliaci a vnímajúci ľudia a nie budovy infraštruktúra, či trezory alebo tamojšie firmy, ale ľudia sú tam to najväčšie bohatstvo!
.
Práve preto by si mal chápať môj projekt presídlenia cca 5000000 Honkongčanov z Číny na Slovensko. Vieš si predstaviť aký potenciál a aké bohatstvo títo ľudia pre nás predstavujú? Aké bohatstvo by dokázali vytvoriť tuná na Slovensku keby sme im dali šancu a keby sa tam nemuseli Honkongčania zaebávať s Čínskymi komunistami a nechať sa od nich mlátiť palicami, týrať a troviť slzným plynom? Vieš si predstaviť aké bohatstvo by tu vybudovali aký je to úžasný ľudský potenciál?
Veď sú to naši občania- občania Európskej únie s britskými pasmi aj keď s Ázie ale sú to Európania v núdzi! Sú to naši Honkongskí bratia ktorých mlátia Čínsky komunisti, sú to naše sestry ktoré znásilňujú Čínsky tajný- komunisti pri brutálnom vypočúvaní.
Tak prečo nepodporiť svojich bratov a svoje Honkongské sestry a neevakuovať ich k nám na Slovensko a ešte na tom aj nezarobiť? - na ich úzastnom potenciále vyrábať peniaze zo vzduchu a prinášať prosperitu a blahobyt všade kam prídu?
Podporme prosím Európanov v Honkongu pomôžme im dostať sa do slobodnej Európy a začleňme ich medzi nás a získame bohatsvo ľudského potenciálu o ktorom sme ani nesnívali!
Prosím ťa podpor aj ty M.V. môj projekt presídlenia Honkongčanov do Európy na naše Slovensko, lebo nám ich ukradnú druhí alebo ich znivočia Čínski komunisti a nechajú ich trpieť a hniť zaživa v Číne. Chválme Ra!
15. 12. 2019   M. V.
Re: voľte tirkízové. O všetkom by sa dalo rozprávať, ale Slovensko musí byť suverénne a viacej svetské. Politici sa dnes predháňali s akým heretikom a apostatom sa stretli a s ktorým cirkevným funkcionárom si tykajú lebo vediá že to je spoločenské vedomie väčšiny. Idú voľby. Rozhodne Slovák nemôže čakať, že mu ktosi prinesie blahobyt na tácke a nech na to zabudne. Osobne mám až veľmi rezervovaný postoj k migrantom, ktorých by nám dodali programy OSN bez ohľadu na naše možnosti. Slovensko je zaradené ako kolónia a nemá možnosť sa nateraz toho vymaniť a už vôbec nemôže rozvíjať slobodný obchod. Rusko. Čína to je tabu, ale nie pre Západ a to je neprekonateľné. Keď sa jednalo o náš priemysel ľudia ani nešli referendu. Fakt je, že na presýtenom európskom trhu nebudeme ani v spodnom regále a musíme sa orientovať nezávislejšie. Hong-Kong je už len trpený.
15. 12. 2019   kakadu
Iba po vyhnaní kolonizátora AngloSasa,
nastala prosperita.
Na čom je vidieť, koľko AngloSasi nakradli majetkov na celej planéte
15. 12. 2019   anonym
Je to velmi jednoduche.
Ak by napriklad v nasom slopakistane, inak povedane kolonii EU, sa podarilo vybudovat na miesto dialnic, ktore nemame, ani 30 rokov po skonceni totality byvalej, zeleznice, prekladiska a tranzitne pristavy, pre transfer tovaru z Ciny, cez RF, dalej na zapad, boli by sme taky maly Singapore. Aj z automobilkami, a vselicim co by sa dalo prevadzkovat.
Ale kleptokracia zvitazila, nad systemom a zdokonalila ho na dnesnu uroven, ked vlastne okrem straty identity, jedneho dna odidu aj montovne a potom zacneme mozno budovat aj holymi rukami stavbu sirokorozchodnej zeleznice. Akorat to bude vystvba na sposob BAM, alebo cesty kosti, teda organizacnym stylom archipelagu gulag. Tieto technologie vystavby, mame uz overene a impementovane, od doby tazby uranu po II sv, vojne.
15. 12. 2019   Voľte tirkizové sestry Stoutové!!!
Je to veľmi jednoduché.
U nás za dedinou je pozostatok betónovej nemeckej diaľnice ktorá tam stojí ešte od čias skončenia II svetovej vojny a autá po nej bezproblémovo jazdia ako po ceste I.kategórie a ešte aj s menším valivým odporom. Dovezme sem nemeckých nacionalistov nech nám postavia všetky diaľnice z betónu, zastavme tunelovanie s asfaltom a papalášmi a s konzorciami nekvalitných asfaltových diaľnic za predražené sumy alebo stavme na budúcnosť a objednajme si od Američanov diaľnicu z špeciálnych umelých vláken ktoré vydržia aj 500 rokov a zastavme tunelovanie a choďme okolo kopcov, lebo každý tunel je dobrý len pre zlodeja, úchiláka, a Santu Klausa ako odpočívadlo pri močení.
15. 12. 2019   fanda
som myslel, ze o slovensku sa rozprava ;)
15. 12. 2019   Voľte tirkizové sestry Stoutové!!!
Singapurčania stavili všetko na bohatstvo a prosperitu, dekády desaťročí sa snažili o výsledok a dosiahli čo chceli. Aj keď s neželanými efektami.
Fíni všetko stavili na vzdelanie a dokázali vytvoriť krajinu pozoruhodne vzdelaných ľudí...
Slováci všetko stavili na lenivosť, závisť, kriminalitu, hlúposť a nerešpektovanie výnimočných ľudí ktorí sú len iní(štrukturálny rasizmus) a dosiahli sme svoj ciel, sme v EU, sme V4 misa zo slovenskou rúlou hlboko zasadenou do zeme a s páčkou a splachovaním na povrchu, ktoré sa často kazí. Sme "Black Whole Socialische of EU (Slovakiše)"
.
Tým som chcel len povedať že keď sa niekto naozaj snaží keď sa skupina ľudí národ nadchne a pre niečo dobré a užitočné sa spojí potom môžu dosiahnuť takmer čokoľvek, čo si zaumienia a fantázii sa medze nekladú. Len treba poctivú prácu a nie lenivosť.
15. 12. 2019   @@@
až na to že to neplati ...to je len tvoja utopia v čo veriš ale z realitou to nema nič spoločne
.....singapur ziskal pre svoju polohu keby ležal niekde v strede afriky a robili by to iste vysledok by nebol taki isty ale leži inde na ceste medzi bohatov činou japonskom južnou koreou a zvyškom svete kde prechadza určity tranzit z ktoreho profituje prave singapor .... ..... ..... mnohokrat niektory ludi precenujeme a pritom si neuvedomujeme že za ich uspechom nie su ani tak oni sami ale rôune ine faktori :P
17. 12. 2019   anonym
mohol by si mi uviest nejake príklady určitých tranzitov z číny ,japonska a koreje na ktorých profituje singapur?
21. 12. 2019   anonym
nemôže,on len tak blábolí o hocičom aj keď o tom vôbec nič nevie.
1/1